Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Al doilea eveniment al comunităţii UseTogether în Iaşi

0

Vă invităm cu bucurie la al doilea eveniment al comunității UseTogether care va avea loc vineri 26 aprilie 2013, la Carturesti-Palas, începând cu ora 19:00.

Recomandarea noastră este să aduci cu tine unul sau mai multe obiecte pentru schimb, împrumut sau donație și să aduci și multă voie bună.

Cine aduce cel mai „cool” obiect va primii un premiu surpriza.

Te încurajăm să vii la eveniment cu cât mai mulţi prieteni sau să recomanzi UseTogether către aceia pe care ţi i-ai dori în comunitate. Doar împreună putem creşte şi putem transforma UseTogether în locul în care ai acces oricand la orice ai nevoie!

Evenimentul își propune să promoveze conceptul de consum colaborativ în Iasi.

“A folosi la comun înseamnă să utilizăm resursele într-un mod inteligent și sustenabil pentru a economisi bani, pentru a polua mai puțin și pentru a cunoaște oameni de calitate cu interese comune. De fapt noi ne dorim beneficiile pe care ni le oferă obiectele, și nu obiectele în sine. Vrem să ascultăm muzică, nu să avem un CD. Vrem să citim o carte, nu să avem o carte. Vrem să tundem iarba, nu să avem mașina noastră de tuns iarba. Se aplică și la obiectele noastre principiul lui Pareto. În 80% din timp folosim 20% dintre lucrurile pe care le avem.” declară Victor Miron, unul dintre fondatorii proiectului.

use together

Despre UseTogether

UseTogether este o platformă online care oferă comunității sale acces la o gamă largă de resurse fără să fie nevoie să le dețină. Practic, membrii au posibilitatea să împrumute, să schimbe și să doneze (respectiv să primească) obiecte în cadrul comunității. Ei adaugă obiecte pe care sunt dispuși să le folosească în comun și au acces la toate obiectele pe care ceilalți membri le-au pus pe site. Comunitatea se construiește în jurul valorilor de consum colaborativ, încredere și contribuție la comunitate. Motto-ul UseTogether este: „It’s not about owning things, it’s about access to things.”

 

Mai multe detalii aici:

http://www.facebook.com/UseTogether?ref=ts&fref=ts,

http://www.usetogether.com

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.