Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

76.617 de spectatori / #Selfie

0

#Selfie, succes răsunător în toată România 

Primit cu căldură de publicul din toată ţara, #Selfie bate record după record. Aflat în a 7-a săptămână în cinematografele din România, comedia tinerei generaţii a atins cifra de 76.617 admisii şi 1.093.183  de lei încasări.

“Am făcut acest film gândindu-mă la public şi la dorinţa lui de a se bucura de comedie românească. Numărul mare de spectatori şi reacţiile pozitive pe care le-am primit din partea lor este cel mai important feedback. De obicei, dupa primele 2-3 săptămâni numărul de spectatori scade vertiginos iar filmele româneşti dispar din cinematografe. Faptul că #Selfie a avut o evoluţie constantă, nu poate decât să mă bucure. Am avut surprize plăcute în oraşe mici, precum Odobeşti, Oneşti, Focşani sau Slobozia, dovadă a faptului că în România avem nevoie de cinematografe”.

 Cristina Iacob, regizor.

Săptămâna aceasta, #Selfie va fi prezentat la Sibiu, în cadrul TIFF Sibiu, cu două proiecţii speciale: joi, 26 iunie, de la ora 22,00, în Parcul Sub Arini, în prezenţa echipei şi sâmbătă, 28 iunie, de la ora 20,00, la Teatrul Gong.

Deasemenea, începând cu 19 iunie, filmul rulează şi în Republica Moldova, la cinematograful Odeon din Chişinău.

În România, „#Selfie” îşi continuă ascensiunea în cinematografe. Momentan, filmul rulează în următoarele cinematografe: Bucureşti: Grand Cinema&More, Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza; Ploieşti – Cinema City, Arad – Cinema City Galleria, Brăila – Cinema City, Vaslui – EuroCinema Silver Mall, Botoşani – Cinema Unirea, Oneşti – Cinema Capitol, Odobeşti – Casa de Cultură “Constantin C. Giurescu” şi Slobozia – Cinema Galax. Ca urmare a succesului înregistrat la TIFF, începând din 27 iunie, filmul va rula din nou la Cluj, la Cinema Florin Piersic.

Filmul va fi proiectat marţi, 23 iunie, la Iaşi, în cardul Caravanei Metropolis – Cinema în aer liber, de la ora 21,30, la Palas Mall.

Cea mai bună lansare românească a anului, primul lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob şi-a convins publicul cu o poveste bine ancorată în realitate şi susţinută de personaje inspirate din generaţia actuală de adolescenţi.

„#Selfie” este povestea a trei proaspăt absolvente de liceu, care, în loc să stea acasă să înveţe pentru bacalaureat, decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa în stil rebel. Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

#Selfie este o producţie MediaPro Pictures&Zazu Film şi este distribuită în cinematografe de Zazu Film.

selfie 12

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.