Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tinerii Clubului Green Impact Baia Sprie organizeaza un Treasure Hunt cu ocazia Zilelor Oraşului Baia Sprie

0

Clubul Green Impact Baia Sprie din cadrul Colegiului Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie vă invită la Green Adventure – o vânătoare de comori organizată în cadrul „Zilelor Oraşului Baia Sprie”  vineri 16 august 2019 în centrul vechi al oraşului, începând cu ora 17:00.

De ce să participaţi?

Aţi putea crede că orașul este plin de clădiri vechi, fără importanță, însă noi vă spunem că sunt pline de povești și istorie care merită cunoscute. Nu vă panicaţi, nu este o lecție de istorie, ci mai degrabă o aventură!

Va fi de asemenea o ocazie excelentă pentru a vă familiariza cu orașul. Chiar dacă nu știţi prea multe, nu vă faceţi griji, veţi primi indicii și tot ce aveţi nevoie pentru a duce la capăt misiunea.

Ce este o vânătoare de comori?  O AVENTURĂ limitată în timp, de-a lungul căreia trebuie să găsești comori.

Cine poate participa?

Oricine. De le copii, la părinți și bunici; oricine are chef de o aventură prin oraș este binevenit la standul nostru.

Condiţiile de participare sunt: o echipă formată din minimum 3 persoane – maxim 6, spirit de observație şi dorință de aventură.

Înscrierile se fac în ziua evenimentului, în intervalul orar 17 – 20. Veniţi pregătiţi cu echipa, noi vă dăm indiciile și materialele de care aveţi nevoie și vă trimitem în “misiune”.

Evenimentul este organizat de către Clubul Green Impact Baia Sprie. Scopul evenimentului este de a promova comorile și cultura orașului Baia Sprie printr-o activitate distractivă, destinată tuturor persoanelor care au spirit de aventură.

Parteneri:

Fundația Noi Orizonturi şi Primăria Baia Sprie

Vă provocăm să participați la un eveniment cu impact!

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc la: https://www.facebook.com/Green-Impact-Baia-Sprie-events

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.