VIDEO: Școli fără frontiere | Schools Without Borders | Constantin Lomaca | TEDxPiataUniriiED

0

Ascultă-l pe Constantin Lomaca, Șef de Catedră pentru Științe în Erlangen, Germania, consultant educațional și trainer, într-un discurs despre cum putem depăși granițele în educație: “Școli fără frontiere” – discurs în cadrul TEDxPiațaUniriiED. 

Constantin Lomaca ne invită într-o călătorie educațională globală, pentru a descoperi când și cum începe predarea adevărată. Abordând rolul esențial al reflecției, colaborării și egalității în educație, Constantin ne împărtășește experiențele și lecțiile învățate pe parcursul carierei sale. El subliniază importanța adaptării și evoluției continue în pedagogie, având ca obiectiv final formarea unor cetățeni responsabili și conștienți de impactul pe care îl pot avea.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.