VIDEO: O notă e doar o cifră | A Grade is Just a Number | Gabi Bartic | TEDxPiataUniriiED

0

Ascult-o pe Gabi Bartic, Director Executiv al Brio, într-un discurs despre un adevăr greu de auzit, însă extrem de important de ascultat: “O notă e doar o cifră” – discurs în cadrul TEDxPiațaUniriiED. 

Gabi Bartic ne invită să privim notele dintr-o perspectivă diferită. Ea spune că o notă rămâne doar o cifră dacă nu este însoțită de o poveste care dezvăluie potențialul și progresul fiecărui elev. Gabi subliniază importanța personalizării educației și ne îndeamnă să vedem dincolo de etichete, transformând evaluarea într-un instrument de creștere și motivare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.