Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CHESTIONAR pentru pregătirea unei reviste educaționale pentru copii cu vârste între 7-13 ani

0

Suntem un grup de prietene cu preocupări diverse, legate de artă, design, literatură și educație. Ne-am propus, ca proiect de suflet, să redactăm și să publicăm o revistă educațională pentru copii cu vârste între 7-13 ani. Rolul principal al revistei va fi învățarea limbii engleze, folosind teme și concepte legate de sustenabilitate, inteligență emoțională, STEAM, etc.

Acum suntem în faza de dezvoltare a unei identități vizuale pentru personajul nostru principal și considerăm că opiniile cele mai relevante si importante in acest proces sunt cele ale micuților pentru care pregătim revista. Avem nevoie de ajutorul vostru cu un chestionar simplu si drăgălas adresat in special copiilor intre 7-13 ani, dar la care sunt bineveniți să participe toți cei care doresc.

Ne-am bucura tare mult să creăm și să înfăptuim această viziune impreună și suntem super recunoscătoare pentru participarea voastră! https://forms.gle/skDbxR5XWE5zmGkH7

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.