Ieftinuarie 2023 la Vola.ro: luna cu cele mai mici prețuri la biletele de avion! Zboruri începând de la 20 euro spre Anglia și Italia

0
  • Ieftinuarie 2023: luna ianuarie este cel mai mult moment pentru achiziționarea biletelor de avion reduse cu până la 60%.

  • Printre cele mai accesibile destinații din Ieftinuarie se numără: Londra și Milano (de la 20 euro) Veneția și Roma (de la 26 de euro), Bruxelles (de la 28 de euro), Dortmund (de la 29 de euro).

  • Cele mai multe companii aeriene au anunțat deja orarul de primăvară și vară, astfel că cei care se gândesc deja la un city-break în Europa sau chiar la concediul estival își pot planifica de pe-acum sejurul.

  • Specialiștii de la Vola.ro se așteaptă și la alte prețuri mici pe măsură ce se vor anunța promoțiile companiilor aeriene.

Vești minunate pentru călătorii români! În ianuarie, Vola.ro derulează pentru al cincilea an campania Ieftinuarie, cea mai iubită și așteptată perioadă pentru clienții Vola, campania cu cele mai mici prețuri din an la biletele de avion.

Conform datelor furnizate de agenția de turism online Vola.ro, luna ianuarie este cel mai bun moment pentru achiziționarea biletelor de avion reduse cu până la 60% (în funcție de datele alese pentru zboruri) și planificarea călătoriilor viitoare. Practic, Ieftinuarie este Black Friday-ul călătoriilor cu avionul, fiind cea mai ieftină lună pentru a plănui deplasări pentru tot restul anului.

Ieftinuarie 2023: zboruri de la 20 de euro spre Italia, Germania, Marea Britanie

Cele mai ieftine destinații spre care se poate zbura din România sunt cele europene, orașe și țări alese frecvent de români atât pentru vacanțe și city-break-uri, cât și pentru ocazionalele vizite ale rudelor și ale prietenilor, pentru muncă sau studii. Printre cele mai accesibile destinații din Ieftinuarie se numără: Veneția, Milano și Roma (zboruri de la 26 de euro), Bruxelles (zboruri de la 28 de euro), Dortmund (zboruri de la 29 de euro), Londra (zboruri de la 35 de euro).

În motorul de căutare Vola.ro este pus în evidență și cu cât sunt mai ieftine zborurile achiziționate acum față de cele cumpărate în luna de plecare, astfel că cei care achiziționează bilete de Ieftinuarie pot economisi bani pentru încă un bilet de avion sau chiar mai multe zile la destinație. Mai mult decât atât, pe lângă prețurile avantajoase din această lună, companiile aeriene au pregătit promoții care scad și mai mult tarifele la bilete de avion.

Care sunt avantajele zborurilor rezervate în plină campanie Ieftinuarie la Vola.ro

Cele mai multe companii aeriene au anunțat deja orarul de primăvară și vară, astfel că cei care se gândesc deja la un city-break în Europa sau chiar la concediul estival își pot planifica de pe-acum sejurul profitând de prețurile ieftine la biletele de avion.

În plus, un alt avantaj este reprezentat de situația stabilă a zborurilor din prezent. Dacă în ultimii ani, traficul aerian a fost adesea încurcat, amânat sau chiar anulat de restricțiile impuse de pandemie ori de război, în 2023, incertitudinea nu mai este la fel de mare. În momentul de față, nu mai există întârzieri și anulări de zbor frecvente sau alte situații de natură să le creeze neplăceri majore pasagerilor.

Cu toate acestea, Vola.ro continuă să vină în sprijinul clienților săi prin câteva servicii proprii menite să le asigure acestora siguranță în cazul unor situații neprevăzute ce țin de călătoriile lor. Printre ele se numără Vola Trip Protect, un serviciu care garantează continuarea călătoriei chiar dacă zborul pasagerului este anulat sau întârziat pentru mai mult de cinci ore, ceea ce poate afecta întregul traseu. În acest caz, Vola intervine pentru a găsi zboruri alternative până la destinație și de a lua noi bilete de avion, astfel încât pasagerii să se bucure de asistență prioritară și de o călătorie fără griji. Un alt serviciu util este Vola Fast Refund, o opțiune care, odată adăugată, implică rambursarea rapidă a banilor pe zbor, în cazul în care acesta e anulat ori modificat. Acest proces se desfășoară rapid, în maximum 24 de ore, și îi scutește pe pasageri de procedurile de rambursare ale companiilor aeriene.

Despre Vola.ro

În 2019 Vola a fost desemnată printr-un studiu Mercury Research drept cea mai de încredere și cea mai recomandată agenție de turism online din România. Compania a avut, încă de la înființare, o dinamică explozivă, atât că cifră de afaceri, cât și ca număr de angajați și clienți. Vola.ro deservește persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism: suport pentru rezervarea biletelor de avion de linie și low-cost, opțiunea de bilete rambursabile, rezervări hoteluri, city-break-uri, vacanțe, asigurări medicale de călătorie și servicii de rent-a-car.

De asemenea, Vola.ro este prima companie din România care a fost clasată pe primul loc, pentru trei ani consecutivi, în topul Deloitte Technology Fast 50, în Europa Centrală. În 2015, Vola.ro a primit o investiție de 5 milioane de euro din partea 3TS Capital Partners, același fond care a mai investit în România în Elefant.ro, InternetCorp, Zoot și Vector Watch.

În 2019, Vola.ro a avut o cifra de afaceri de aproximativ 10.6 milioane de EUR la un volum de tranzacții de 71 mln EUR.

În luna August, 2020, Vola.ro a lansat Vola Boats, un serviciu de închiriat ambarcațiuni dezvoltat în parteneriat cu Boataround.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.