Galaţi: Proiect educațional „Vecina noastră, Luna”

0

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi,

februarie – aprilie 2023

În perioada februarie – aprilie 2023, la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Galați, se defășoară proiectul educațional „Vecina noastră, Luna”, coordonat de muzeograf Iuliana Cantoneanu (compartiment Planetariu-Observator Astronomic). Activitatea se adresează copiilor din clasele 0 – 4 și îşi propune să prezinte participanţilor informații ştiințifice despre cum s-a format satelitul natural al Pământului, care sunt fazele Lunii, cum s-au format craterele pe Lună, dar şi alte aspecte legate de importanţa satelitului asupra Pământului.

Taxa de participare la acest proiect educațional este de 2 lei/copil. Pentru înscrieri și informații suplimentare, cei interesați pot suna la telefon 0742-798472.

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Telefon: 0236-411898, e-mail: contact@cmsngl.ro

Web: www.cmsngl.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.