Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Explorări de vară: Prin parcuri și grădini istorice

0

La început de vară, vă invităm la (re)descoperirea unui tip aparte de patrimoniu cultural: parcurile și grădinile. Pentru a celebra programul european Rendez-vous aux jardins, am pregătit mai multe experiențe pentru pasionații de explorări culturale cu mult verde în jur.

Pe 4 iunie, începând cu ora 17:45, vom păși pe urmele lui Friedrich Rebhuhn în Parcul Tineretului și vom descoperi opera acestui grădinar peisagist în România. Ghid ne va fi Alexandru Mexi, peisagist pasionat de grădinile istorice și autor al mai multor volume de specialitate. Unul dintre acestea, „Friedrich Rebhuhn și grădinile României”, va fi oferit participanților la finalul turului.

Volumul poate fi achiziționat și separat, la un preț special exclusiv pentru prietenii Castle Break.

Călătorilor care vor evadeze din arșița Bucureștiului le-am pregătit o experiență lejeră, de vară, la Domeniul Cantacuzino de la Florești. Pe 24 iulie, vom explora pe jos sau cu bicicleta (recomandăm bicicleta) fabulosul parc din jurul Palatului Micul Trianon și vom savura împreună un prânz cu produse locale, de la stâna de pe domeniu.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.