Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

eematico experience: kitul „Lumea Apelor” 

0

eematico: Pe durata celor patru activități ale kitului vom face experimente cu și despre apă, vom bricola jucării și vom descoperi aplicații interactive variate pentru a înțelege mai bine această lume.

De ce să achiziționezi kitul?

  • Cel mic descoperă importanta apei pentru supraviețuirea oamenilor, se joacă și experimentează cu cele trei stări de agregare și își bricolează o barcă

  • Apele liniștite ale lacurilor, faimosul broscoi, legea lui Arhimede plus alte experimente distractive dezvăluie răspunsuri la întrebări năstrușnice și  în final aflăm de ce apa este albastră.

  • Copilul tău va bricola un submarin numai bun pentru o expediție pe cinste în adâncurile mărilor și un pește undițar, peștele care a reușit să se adapteze perfect lumii oceanului

  • Activitățile interactive sprijină identificarea vietăților mărilor Terrei și completarea cunoștințelor cu informații uimitoare despre acestea.

  • Am pregătit sugestii de activități ce pot fi făcute independent chiar de micii exploratori la ei acasă.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.