Clujenii au cucerit Muntele Basmelor, în minivacanța de Sf. Maria

0

Peste 1.500 de vizitatori au venit în minivacanța de 4 zile, cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, pe Muntele Basmelor din stațiunea Buscat (Băișoara), parcul de amuzament inaugurat pe 12 august, în vecinătatea domeniului schiabil Buscat (1.600 m altitudine), care se întinde pe o suprafață de 20 ha2

Este un record de vizitatori pentru sezonul de vară în comuna Băișoara. După ce am văzut cât de mulți clujeni, și nu numai, au vizitat Muntele Basmelor în aceste patru zile, cred că parcul de amuzament va deveni una dintre atracțiile favorite ale turiștilor din județul Cluj”, a declarat Iancu Șerbănescu, administrator Buscat Resort.  

Majoritatea stațiunilor din Alpi au astfel de trasee și ne-am inspirat de acolo. Muncim la acest proiect de peste trei ani din dorința de a face atractiv și sezonul de vară. Este binecunoscut faptul că activitățile pe munte, în aer liber, sunt sănătoase, mai ales pentru cei mici, și am încercat să le facem și atractive și distractive pentru ei. Cred că acest parc îi va face pe copii să se bucure de natură și, atunci când vor fi mai mari, vor dori să revină, vara, la munte”, completează Iancu Șerbănescu. 

Vizitatorii au putut descoperi, de-a lungul traseului montan lung de 2 km, peste 30 personaje fantastice (balauri, dragoni, giganți, unicorni și multe altele), dar și locuri de joacă amenajate în aer liber (tobogane, căsuță în copac, tiroliană etc). De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea turiștilor, administratorii domeniului schiabil Buscat au anunțat că a fost redeschis restaurantul de la cota 1.600

Parcul de amuzament va rămâne deschis până în luna octombrie, conform următorului program

  • Vineri – Duminică: 10:00 – 19:00;
  • În timpul săptămânii: acces pentru grupuri organizate, pe bază de programare.
  • TELEFON PROGRAMĂRI:

 

Prețul unui bilet de intrare este de 50 de lei pentru adulți și 40 de lei pentru copiii cu vârsta până la 14 ani. Copiii mai mici de 3 ani au acces gratuit, însă trebuie permanent însoțiți și supravegheați de un adult. Biletele  pot fi cumpărate online,  de pe Entertix sau de la chioșcul de bilete de la intrarea în parc. 

Parcul ”Muntele Basmelor” se alătură altor destinații similare din țară, cum ar fi cele din Râșnov, Stâna de Vale și Hațeg, însă aduce o atmosferă unică, concentrată pe basme și aventuri fantastice. Muntele Basmelor reprezintă un loc în care copiii vor putea să se bucure de aventură și distracție în mijlocul naturii, oferindu-le ocazia de a-și crea amintiri prețioase într-un decor magic și captivant.

Buscat Resort este un complex turistic situat în inima Transilvaniei, în apropierea municipiului Cluj-Napoca. Resortul oferă o varietate de activități recreative și sportive atât în sezonul de iarnă, cât și în cel de vară, incluzând schi, snowboard, ciclism, hiking și multe altele. Parcul Muntele Basmelor este o completare a ofertei diverse pe care acest complex o pune la dispoziția vizitatorilor săi.

Contact:

Email: contact@muntelebasmelor.ro 

Site: www.muntelebasmelor.ro

Facebook: https://www.facebook.com/muntelebasmelor 

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.