Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Incep inscrierile la cea de-a XVI-a editie IPIFF-Festivalul Indie al Producatorilor de Film Independenti

0

Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România – Asociaţia Română de Gestiune Operelor din Audiovizual (UPFAR-ARGOA) deschide perioada de înscriere a filmelor pentru cea de-a-XVI-a ediție IPIFF – Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți. Producătorii și realizatorii de filme independente de lungmetraj ficţiune (inclusiv animație), filme de lungmetraj documentar și scurtmetraje (ficţiune, documentar, animație) și filme TV sunt invitați să completeze formularul de înscriere de pe platforma Film Freeway. Sunt vizate filme realizate în perioada 1 ianuarie 2020-30 ianuarie 2022, iar înscrierile se pot face până în 20 martie 2022. Cei care aplică până în 28 februarie beneficiază de un discount la taxa de înscriere.

Trailer înscrieri: shorturl.at/juGNY

Secțiunile care așteaptă cu nerăbdare să-și desemneze câștigătorii sunt:

Cel mai bun producător independent al unui film românesc de lungmetraj – 1000 de euro

Cel mai bun producător independent al unui film internațional de lungmetraj – 1000 de euro

Cel mai bun producător independent al unui film românesc documentar – 1000 de euro

Cel mai bun producător independent al unui film românesc de scurtmetraj – 800 de euro

Cel mai bun producător independent al unui film internațional de scurtmetraj – 500 de euro

Cel mai bun producător independent al unui film de televiziune – 500 de euro

Cel mai bun producător independent al unui film românesc de școală – 300 de euro

Cel mai bun producător independent al unui film de animație – 500 de euro

Cel mai bun producător al anului în România – 1000 de euro.

Pentru primele opt categorii, organizatorii au prevăzut și o mențiune specială.

Competiția se adresează producțiilor create fără sprijin financiar din partea Centrului Naţional al Cinematografiei (excepție făcând categoria Cel mai bun producător al anului la care se pot înscrie toate filmele românești indiferent de forma de finanțare), dar și celor din cadrul școlilor de film din România.

Ne dorim ca această ediție a festivalului să fie o sărbătoare a producătorilor de film din România și o ocazie de a vedea producțiile cele mai valoroase de anul trecut (regizorul Toma Enache, directorul festivalului și membru în Consiliul Director UPFAR-ARGOA)

IPIFF are ca obiectiv principal promovarea filmului românesc contemporan prin intermediul producătorului de film, punând accentul pe producţia de film independent şi profesioniștii angrenaţi în astfel de proiecte.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook IPIFF.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.