VOTEAZĂ proiectul de construcție ”Traseul Mountain bike zona Sighișoara –Târnava Mare”

2

Proiectul de construcție ”Traseul Mountain bike zona Sighișoara –Târnava Mare” al Fundaţiei ADEPT Transilvania este în competiția ”proiectelor verzi europene” organizată de EOCA

Fundația ADEPT Transilvania participă, în perioada 14 martie-28 martie 2013, cu Proiectul de construcție al ”Traseului Mountain bike zona Sighișoara –Târnava Mare” în competiția ”proiectelor verzi europene” organizată de EOCA (European Outdoor Conservation Association). Este de reamarcat faptul că, proiectul Fundației ADEPT Transilvania  reușit să intre în competiție, acesta fiind singurul proiect românesc.

Proiectul are ca scop dezvoltarea traseului de biciclete Sighișoara –Târnava Mare prin construirea a încă 15 km, traseu care cuprinde și creează circuitul prin satele Viscri, Bunești, Criț și Mesendorf.

Proiectul a fost demarat acum 2 ani și are ca obiectiv dezvoltarea în zonă a unui traseu pe o distanță totală de 80 de km, la construirea acestuia participând în mod activ atât localnicii cât și voluntarii fundației ADEPT Transilvania. Structura traseului Sighișoara –Târnava Mare urmărește păstrarea și dezvoltarea interdependenței celor 8 sate, obiectivelor istorice, sit-urilor istorice protejate UNESCO, a fermierilor și turistilor pasionați de zestrea naturala a Transilvaniei, de comunitățile rurale și de spațiul cultural specific zonei Sighișoara-Târnava Mare.

Participând interactiv, prin votul nostru, vom contribui alături de echipa Fundația ADEPT Transilvania la continuitatea proiectului care are ca scop menținerea împreună și susținerea comunităților din zonă care au 5 școli, 70 de afaceri locale de turism ”verde” și sute de familii de fermieri și mici producători din zonă.

Singurul proiect românesc din competiția EOCA al echipei Fundației ADEPT Transilvania, recunoscută pe plan internațional pentru expertiza sa profesională și implicarea totală în dezvoltarea zonei Târnava Mare, merită susținut necondiționat și trebuie doar să votăm pe site-ul competiției: www.outdoorconservation.eu.

discover_tarnava_mare_facebook_timeline_mountain_bike_trail

ADEPT este puntea de legătură între expertiza din România și cea europeană pentru activități inovatoare de conservare a naturii și de dezvoltare rurală, strâns legate de bunăstarea comunităților locale si pastrarea resurselor naturale si culturale din Transilvania.

www.fundatia-adept.org
www.discovertarnavamare.org

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.