Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Viață bună de festival, la Durușa

0

Între 22 și 25 august ne întâlnim în Durușa, Maramureș, cu pălăria și ochelarii de soare, la cea de-a 4-a ediție a festivalului Durușa SummerHills. Noi venim cu bicicleta ;).

Suntem pregătiți pentru 4 zile pline de muzică, soare, activități și jocuri, cu un line-up bogat, meșteri și artisti pricepuți, în locul unde viața la țară are un orizont optimist nelimitat. Dansăm în ritm de jazz, soul, funk, deep housetropical disco, cu infuzii electro și acustice, iar până la festival ne delectăm cu stilul lejer de vară la evenimentele promo DSH din Cluj și Brașov (TBA).

Aducem în vârf de deal ateliere de dans contemporan, teatrul umbrelor, ateliere de stenope (aparate foto pinhole), space paintinglandartzmee și arcuri, pe lângă multe altele. Nu suntem doar un festival muzical de vară, ne-am îndăgostit de un loc și un sentiment și am dedus și adoptat un nou stil de viață, pe care vrem să îl îmbogățim continuu. Avem mediul natural pe care intervenim cu instrumente culturale, artistice și sociale și vrem să dăm mai departe mix-ul potrivit.

Am străbătut drumurile, pădurile și dealurile Durușei pe două roți, iar senzația descoperită a întrecut limita maximă de fiecare dată. Nu putem altfel, decât să vă trimitem cea mai de preț recomandare a Road Runner-ilor durușeni: haideți la Durușa by bike! Haideți pe bicicletă de acasă, pentru că pe 19 august, pornește tura de biciclete din Petroșani, către Durușa, pe traseul Petroșani – Hațeg – Simeria – Orăștie – Vințu de Jos – Alba Iulia – Aiud – Teiuș – Turda – Cluj Napoca – Gherla – Dej – Durușa. Stați cu ochii pe www.summerhills.ro la secțiunea Durușa by bike să aflați din timp toate detaliile.

Până pe 20 august, biletele SummerHills se găsesc în 7 orașe din țară. Sunt chiar lângă tine dacă ești din București, Brașov, Sibiu, Iași, Timișoara, Cluj sau Baia Mare. Tot până pe 20 august biletele au preț redus. Dacă în ziua festivalului le vei cumpăra cu 60 lei, în locațiile partenere le găsești până atunci cu 45 lei, și includ accesul la festival, camping, facilități și toate activitățile programate, pentru toate cele 4 zile.

Între timp, ne vedem pe pagina de Facebook, pe eveniment și pe www.summerhills.ro

locatii_bilete

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Road Runner Society este expresia formală a unei prietenii legate între oameni, sunet, cultură, artă și natură. Porniți de același îndemn, am găsit Durușa, ca fiind spațiul cu identitatea cea mai rezonantă. Curajul ideilor de sub umbrela RRS a întâlnit resursele și spiritul local activ, ce au născut planuri de dezvoltare. Durușa SummerHills este prima invitație la cunoașterea rurală. Proiectele în curs ale asociației includ trasee ciclo-turistice și reinterpretări ale cadrului de învățare tradițional, respectiv redefinirea identității școlii din sat.

afisDSH_general

­­

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.