Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VEZI INVITAȚII de la cea mai mare conferință dedicată antreprenoriatului și inovării sociale, Connection 2013!

0

Connection 2013 – cea mai mare conferință dedicată antreprenoriatului și inovării sociale

Pe 14-15 Martie, The HUB Bucharest alături de Fundația ERSTE și good.bee organizează Connection 2013, cea mai mare conferință din România dedicată antreprenoriatului și inovării sociale.

Pe durata celor două zile, antreprenorii, reprezentanții organizațiilor non-profit, ai companiilor, ai sectorului public dar și consultanții ori freelancerii vor beneficia de un mix unic de elemente: conținut captivant și interactiv menit să îmbogățească cunoștințele și abilitățile profesionale, crearea unei experiențe personalizate și intense de învățare în cadrul unei comunități de indivizi și organizații preocupate de impactul social și un spațiu inovativ ce oferă cadrul ideal pentru conectare și aprofundarea învățării prin tehnologii de învățare de ultimă oră.

„La The HUB Bucharest avem ca obiectiv principal susținerea și promovarea antreprenoriatului și inovării sociale, iar primii pași au însemnat dezvoltarea unei comuniăți în acest sens în jurul spațiului de la The HUB. Am observat în acest domeniu o nevoie stringentă de modele de success, nevoie de cunoștințe și inspirație și nu în ultimul rând de colaborare intersectorială, astfel că una din soluții s-a transformat în ideea Connection 2013. Lucrăm la această idee de mai bine de un an alături de prietenii noștri de la Fundația ERSTE și good.bee și suntem foarte încântați că vom organiza în România un eveniment care, prin invitații internaționali și exemplele de succes din regiune, se anunță a fi un punct de referință în calendarul anului 2013.”  – Vlad Craioveanu, Co-Fondator The HUB Bucharest.

 

Printre invitații confirmați până la acest moment putem să îi enumerăm pe: Bogdan Braicu (Managing Director Organizația Umanitară Concordia), Chris Worman (Director of Program Development, TechSoup Global Network), Darko Soković (Director of Documentaries Dokukino), Eva Kleinferchner (Head of Education and Career, atempo), Franz Karl Prüller (Member of the Board and Director of Programme Social Development, ERSTE Foundation), Karl-Heinz Fellinger (CFO, good.bee credit IFN SA), Laszlo Jakubinyi (Vocational Rehabilitation Consultant, Symbiosis Foundation), Richard Todd (Associate Director, Social Finance), Stephen Bradley (Director of Innovation Skills, Nesta), Steven D’Souza (Executive Educator, Coach, Speaker, Author and Consultant), Tanya Popeau (Learning Manager, Nesta), William Hoyle (Founding Chief Executive, techfortrade).

 

Evenimentul va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel iar detalii despre agendă, profilele invitaților și oportunitățile pe care Connection le oferă sunt disponibile pe website-ul conferinței www.connection2013.ro.

Connection 2013 este organizat de The HUB Bucharest împreună cu Fundația ERSTE și good.bee, avându-i alături pe BCR, Coca-Cola HBC România și beneficiind de suportul partenerilor media Wall-Street.ro, Revista Cariere, StiriONG.ro, RomaniaPozitiva.ro, hipo.ro, CSRmedia.ro, Webdigital și EventLink360.

 Connection-2013

Despre The HUB Bucharest

La The HUB Bucharest, credem că merită ca oamenii cu inițiativă și dorința de a contribui să se cunoască, să colaboreze și să se poată ajuta între ei. Astfel, comunitatea The HUB Bucharest strânge laolaltă antreprenori, freelanceri, membri ai ONG-urilor și reprezentanți ai mediului corporate care aleg sa colaboreze indiferent de domeniu, sector sau expertiză profesională creând astfel un mediu în care șansele de reușită și viteza de dezvoltare a proiectelor în care sunt implicați crește semnificativ.

Oferim membrilor The HUB un spațiu de lucru creativ și care inspiră, garnisit în același timp cu toate funcționalitățile necesare (de la internet, imprimantă, fax, până la cretă colorată și spațiu pentru idei bune pe pereți), zone pentru întâlniri informale sau ședinte de lucru private, o comunitate locală de peste 150 de membri și acces la cei peste 6000 de membri la nivel global, evenimente de networking, învățare, business support sau inspiraționale. În plus, putem pune la dispozitie spațiile creative ale The HUB și pentru evenimente externe de învățare, workshopuri sau conferințe de la 10 la peste 100 de participanti.

 

Despre Fundatia ERSTE

În 2003, Fundaţia ERSTE a evoluat din “Erste Österreichische Spar-Casse”, prima Bancă de Economii din Austria. Fundaţia ERSTE este acţionarul principal al Grupului Erste şi investeşte o parte din dividendele sale în dezvoltarea societăţii civile din Europa Centrală şi de Sud-Est. Fundaţia ERSTE susţine participarea socială şi implicarea societăţii civile. Obiectivul Fundaţiei este să-i aducă pe oameni împreună şi să ofere informaţii despre istoria recentă a unei regiuni care a cunoscut schimbări dramatice începând cu 1989. Fiind o fundaţie activă, îşi dezvoltă propriile proiecte în cadrul a trei programe: Dezvoltare Socială, Cultură şi Europa.

www.erstestiftung.org

 

Despre good.bee

good.bee este afacerea dedicată incluziunii financiare a Erste Group. Înființată în anul 2008 de către Fundația ERSTE și Erste Group, principalul său rol este de a dezvolta soluții inovatoare pentru a sparge barierele de incluziune financiară a persoanelor fizice și afacerilor din Europa Centrală și de Est.

www.goodbee.com

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.