Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vesti incubator107 25 februarie – 3 martie

0

Ajunși la finish, punem punct lunii Adrenalina cu promisiunea de a ne menține în formă tot anul.

Luni:

1. Anatomie luni

 

Începem ultima săptămână din februarie experimentând Anatomia experimentală cu Alexandra Cucu, psihoterapeută pasionată de terapia prin mişcare. De la 19.00, în mansardă.

 

 

 

Marți:

2. Capoeira marti Mult ne-a mai plăcut și prelungim Conștientizarea corporală prin Yoga și Pilates. Ne întindem bine ligamentele, ne simțim toate celulele și ne relaxăm mușchii prin respirație, sub îndrumarea Ioanei Hudiță, antrenor World Class Romania și co-fondator al Clubului de Mișcare pentru Sănătate. În mansardă, de la 19.30.

Chiar dacă acest lucru este aparent paradoxal pentru o artă marțială, Aikido se bazează pe căutarea armoniei şi a păcii. Hai să o descoperi sub îndrumarea lui Sensei Nicolae Mitude la 20.00, la clubul AikiBudo din Complexul Olimpic Național de Natație “Lia Manoliu”.

Hai să-ți dezvolți capacitățile de coordonare, control și echilibru, prin două ore de Capoeira. Ne vedem pe strada Gării de Nord, Ministerul Transporturilor, poarta F, de la 20.00 cu instructorul grupului Alemar Capoeira București, Alexandru Popa.

Miercuri:

3. Martisoare miercuriInspiră, expiră. Până să se sune de ieșire, ora de sport se încheie cu exerciții de relaxare și respirație. Cura de mișcare de sfârșit de sezon, cu Andrei Gurgu, de la 19.00 în Vișinilor 17.

Pentru că purtați primăvara în suflet și o vestiți în fiecare an dăruind mărțișoare celor dragi, de la 19.00 ne vom aduna în mansardă deopotrivă meșteri, ucenici, învățăcei și vom făuri împreună mărțișoare în care vom pune pasiune, răbdare și o fărâmă de suflet. Devii un fin Făuritor-de-mărțișor, sfătuit îndeaproape de Ioana Cârâc, Alexandra Cucu, Andreea Mănescu și Ana Zavelea.

Joi:

4. Bogdan Zebega joi

La 29 de ani împliniți, din care 16 dedicați performanței în rugby, Bogdan Zebega este triplu campion național și vine de la 19.00 în mansardă să ne povestească despre cum rugby-ul este un sport de golani, practicat însă de gentlemani.

Arte marțiale, jocuri, muzică, dans, sau într-un cuvânt, Capoeira în strada Gării de Nord, Ministerul Transporturilor, poarta F. De la 20.00 cu Alexandru Popa.

 

Vineri:

5. next vineri

Nu doar pentru doamne și domnișoare. Capoeira este sportul dedicat oricui și cu capacitatea de a provoca dependență. Se întâmplă de la 20.00 cu Alexandru Popa, împreună cu restul grupului Alemar Capoeira București, în sala de pe strada Gării de Nord, Ministerul Transporturilor, poarta F.

În același timp, de la ora 19.00, în mansarda incubator107 facem o seară specială de filme din programul NexT Imaginaria difuzat anul trecut în cadrul Festivalului Internațional de Film NexT. Festivalul a fost creat în 2007 în memoria regizorului Cristian Nemescu și a sound-designerului și compozitorului Andrei Toncu și susține cinema-ul imaginativ din întreaga lume.

Sâmbătă:

6. sambata vinil

 

 

 

Înflorim ghiocelul și scoatem VINILUL din tine la nocturna rock’n’roll. Pregătește-ți freza și costumul și hai de la 20.30, în Popa Nan 82 etajul 1, să-i dăm un dans ca pe vremuri! Dăm invitații zvăpăite la noi@incubator107.com. Doo Wop și alta nu!

 

 

 

 

 

Duminică:

SONY DSC

 

Na, că a venit și primăvară. Ea-și reintră-n drepturi, iar tu-ți reintri-n drag de plimbare spre mansarda noastră. Undă verde la înscrieri!

 

 

 

Dacă vrei să te înscrii la ateliere, trimite-ne o scrisoare la adresa inscrieri@incubator107.com

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.