Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timisoara, orasul cu acces gratuit la FUSION Festival 2013

0

Timisorenii vor avea acces liber la cea de-a 4 a editie a FUSION Festival. Editia din 2013 aduce o noua supriza, de data aceasta pentru Timisoara. Accesul este gratuit in ambele zile ale festivalului (12, 13 Iulie 2013) pe baza unei rezervari online pe site-ul oficial FUSION.

Decizia a fost luata ca urmare a sondajelor facute pe site-uri de socializare si comunitati online. Printre orasele participante s-au mai numarat: Cluj Napoca, Brasov, Targul Mures, Craiova si Sibiu.

Organizatorii spun ca au luat decizia de a oferi liber acces locuitorilor unui oras din Romania din dorinta de a facilita participarea la evenimentele muzicale. Faptul ca Timisoara s-a remarcat nu este insa o surpriza, orasul fiind cunoscut prin numarul mare de evenimente muzicale si show-uri de calitate.

Desfasurat intr-un cadru natural la Barajul de acumuluare de la Gura Raului, in muntii Cindrel, show-ul imbina efectele multimedia cu muzica electronica si spectacolele pirotehnice. FUSION Festival este mai mult decat un concert, este un spectacol multimedia unic in Romania.

Editiile precedente au adus pe scena festivalului nume sonore precum Cosmic Gate, Tomcraft, Anthony Rother, Simina Grigoriu, Suie Paparude si multi altii. Un public de peste 5000 de persoane a asistat in fiecare an la spectacolul de lasere, lumini si foc la baza Barajulu Gura Raului din Judetul Sibiu.

Pentru locuitorii Timisoarei accesul se face pe baza carduri obtinute online. Pentru participantii din alte orase, biletele vor putea fi procurate online, incepand cu luna Februarie 2013.

FUSION Festival 2013 va avea loc in aceeasi locatie, deja cunoscuta, Barajul de la Gura Raului, Sibiu, in al doilea weekend al lunii Iulie (12, 13 Iulie 2013). Performerii celei de-a 4 a editii vor fi dezvaluiti in curand.

Mai multe detalii sunt oferite pe site-ul www.fusionfesival.ro dar si pe Facebook, pe pagina oficiala Fusion Festival.

FUSION Festival 2013

SEE THE MUSIC | www.fusion.com.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.