Semne de Bine de la AllBery: In 2011 ne vom concentra pe rezultate, dar si pe noi inceputuri si proiecte.

0

Ne face plăcere să îţi spunem că sunt câteva Semne de Bine pentru 2011. Avem câteva episoade din seriarul nostru propus la finalul anului trecut. Mai mult, ne face plăcere să continuăm acest serial şi la începutul acestui an. Ca să avem suficiente motive să sperăm la mai bine. Ca să avem suficiente informaţii pozitive şi ca să putem să construim în 2011.

Noi credem ca 2010 a fost anul marilor cauze. Cum am scris şi într-un alt articol, credem ca anul 2010 a fost anul în care probabil că oamenii s-au gândit mai mult la „de ce” în detrimentul lui „cât” şi „cum”.  Anul în care oamenii au căutat – probabil – ceva mai mult sens în ceea ce fac. Şi mai credem că este abia începutul. Dar cum arată bilanţul lui 2010 pentru fiecare dintre noi? La cât de multe „de ce”-uri am reuşit să ne răspundem în 2010? Ce semne are 2011?

Am promis că o sa cerem mai multor prieteni gândurile despre 2010, dar şi despre semnele lui 2011. Ne bucurăm foarte mult să continuăm „serialul” nostru “Semne de bine″ cu un interviu despre produse cu poveste sociala în România!  Răspunde la întrebările noastre Manuela, de la Allbery.

Allberry – platforma de antreprenoriat social

  • RomaniaPozitiva: Cum a fost 2010? Care au fost cele mai importante momente?

Allbery: 2010 a fost scurt, dat fiind ca am ieşit la lumină ca proiect la mijlocul lunii noiembrie! Însă a fost un an încheiat cu rezultate concrete excelente: parteneriate cu organizaţii sau persoane furnizoare de produse excelente calitativ, peste 500 de produse vandute, trei campanii de susţinere a familiilor nevoiaşe în prag de Crşciun şi am stabilit câteva contacte şi parteneriate importante care se vor derula şi în 2011.

Am făcut acest lucru abordând pozitiv poveştile celor din spatele produselor pe care le promovăm şi considerăm că acest fapt nu poate decât să contribuie la ridicarea stimei de sine şi a credinţei ca oricine munceşte poate să obţină satisfacţii şi că acesta poate fi un drum alternativ pentru inserţia socială.

Ca în orice început nu au lipsit nici lectiile pe care orice antreprenor, fie el şi social trebuie să le parcurgă la început de drum.

  • RomaniaPozitiva: În 20 de cuvinte – care a fost „cauza” sustinuţă în 2010?

AllBery: Motto-ul nostru este : “Oferim inainte să cerem!” Am oferit peste 500 de produse clienţilor noştri, deopotrivă companii şi persoane individuale. Cu toţii ne simţim recompensaţi pentru asta!

  • RomaniaPozitiva: Ce îţi doresti pentru 2011?

AllBery: 2011 este un an al ambiţiilor mari! Dacă în 2010 am pornit la drum cu ideea ‘am un vis!”, anul 2011 va fi un an deopotrivă al rezultatelor în ce priveşte platforma de promovare şi vânzare de produse, cât totodată şi un an al începuturilor: vom sădi seminţele unor noi proiecte, care vor creşte nu numai alături de noi, dar cu suportul nostru direct.

  • RomaniaPozitiva: Cum sunt semnele pentru 2011? Despre ce va fi 2011?

AllBery: Avem déjà o prima campanie în derulare, în parteneriat cu Asociaţia Arhetip Cultural, prin care ne-am propus să stimulăm lectura şi să dăm mai departe cărţi catre două comunităţi de români din Serbia, cu un rezultat spectaculos: în doar două zile de la lansare am primit semne pozitive de la zeci de români atât din România, cât şi dinafara ei.

2011 va fi un an al excelenţei: ne vom concentra pe rezultate, dar şi pe noi începuturi şi proiecte. Va fi totodată un an al învăţării în care, bazându-ne pe lecţiile deja învăţate, vom cultiva parteneri care si-au dovedit concret capabilităţile într-o abordare etică şi, la rândul nostru vom intra doar în acele parteneriate selectate pe aceleaşi criterii ale excelenţei. Avem deja o serie de parteneri excelenţi care pot conta pe acelaşi standard şi din partea noastră!

—-

Citeşte şi articolul “Allberry: Impreuna cu noi, mai aproape de voi!

Mulţumim Manuela Voicilă!

Semne de Bine, Interviurile RomaniaPozitiva, ianuarie 2011

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 50 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.