Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seara de Antreprenoriat Social – Clinica Motivation

1

Serviciile private de sănătate sunt un domeniu în care investiţiile nu au întârzâiat să apară însă nevoile pieţei se menţin la un nivel ridicat. De partea cealaltă a balanţei se află costurile mari pentru consumatori. În acest context Fundaţia Motivation a deschis în luna august 2011 Clinica Motivation, o întreprindere socială ce oferă servicii de recuperare medicală şi cursuri conexe domeniului. Aceasta va folosi profiturile pentru a susţine cheltuielile necesare oferirii de servicii medicale gratuite cazurilor sociale – persoane cu dizabilităţi.

Clinica MotivationPe 21 noiembrie 2011 reprezentanţii Clinicii Motivation sunt invitaţi la Seara de Antreprenoriat Social organizată de roPot (Bucuresti) pentru a descoperi îndeaproape modul de operare al unei afaceri sociale din domeniul sănătăţii dar şi pentru a participa la o discuţie despre cum se poate dezvolta clinica şi promova mai eficient.

 


Prezentarea clinicii va cuprinde:

  • Piaţa ţintă/tipurile de clienţi;
  • Cananlele de promovare abordate şi rata de succes;
  • Strategia pe termen lung – gândirea şi tipurile de parteneriate dorite;
  • Resursele umane: calităţi, challeng-uri şi paradigme.

A doua parte a serii se va concentra în jurul următoarelor teme de discuţie:

  • Care ar fi cea mai potrivită strategie pe termen scurt de generare de clienţi (care să nu se contrazică cu cea pe termen lung);
  • Canale de promovare pentru o afacere de nişă – cu costuri cât mai reduse;
  • Standarde de calitate necesare pentru a recomanda serviciile mai departe;

Costul participării la acest eveniment este de 40 lei iar pentru detalii şi înscrieri accesaţi pagina Seara de Antreprenoriat Social – Clinica Motivation

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.