Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romani-frumosi.ro, un nou proiect de Bine pentru Romania!

0

Romani Frumosi este un proiect cultural-fotografic initiat de Matei Buta si organizat impreuna cu A.R.C.E.N. O initiativa tanara, ambitioasa si entuziasta. Asa cum scriu organizatorii, proiectul propune publicului larg personalităţi contemporane din diverse domenii, oameni pe care trebuie sa-i cunoastem.

Sunt romani frumosi, o galerie de valori pe care nu ni-i amintim …

  • Pentru că nu învăţăm despre ei în şcoală.
  • Pentru că media promovează pseudo-valori, prea puţin elita.
  • Pentru că nu există o galerie de texte şi imagini cu personalităţi contemporane marcante.

Ne alegem galeria de valori – Romani Frumosi

Proiectul se va lansa in curand printr-o serie de expozitii foto cu romanii frumosi la:
Cărturești Constanţa | 11 mai – 1 iunie
Cărturești Iași | 13 mai – 13 iunie
Cărturești Cluj | 15 mai – 14 iunie
Cărturești Timișoara | 17 mai – 17 iunie

Galeria de valori

Istorie, Medicină, Film, Teatru, Muzică, Cercetare ȋn Stiinţă, Literatură, Artă Populară, Teologie, Arhitectură, Sculptură … sunt doar cȃteva din domeniile de activitate, definitorii pentru o conștiinţă colectivă sănătoasă. Cȃţiva romȃni contemporani cu noi se remarcă ȋn aceste domenii prin performanţele, descoperirile, operele lor. Crezi că-i știi? Te invităm să-i ghicești!

30 de romȃni frumoși vor fi apoi arătaţi ȋn expoziţii de fotografii identitare și biografii scurte, ȋn speranţa că ni-i vom (re)aminti mai des și mai usor.

Vrei sa vezi cine sunt ei? Vezi mai multe detalii pe romani-frumosi.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.