Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Reamenajarea pietelor Victoriei si Unirii din Bucuresti. Spatiu pietonal si parcari!

0

Se pregatesc planuri mari pentru cele doua piete centrale din Bucuresti!

Piata Victoriei se pregateste pentru o transformare inspirata din Paris. Un hol subteran va asigura legatura intre muzeele  Taranului Roman, Antipa si Muzeul de Geologie, scrie b365.realitatea.net

Sursa de inspirație pentru schimbările din Piața Victoriei este capitala Franței și mai ales celebra piramidă de sticlă de la Muzeul Louvre. “Reamenajarea Pieței Victoriei va fi realizată după modelul Muzeului Louvre din Paris. Legătura între cele trei muzee din Piața Victoriei se va realiza pe dedesubt. Va fi construit și un hol subteran cu luminatoare (n.r. acoperișuri transparente). De asemenea, statuia lui Ferdinand I va fi montată în piață, iar circulația rutieră va fi ușor modificată în zonă.

Piata Unirii va beneficia de modificari astfel incat pietonii sa fie avantajati in trafic. Centrul bulevardului Unirii va fi zona destinata spatiului de promenada pentru pietoni, in vreme ce traficul rutier se va desfasura pe marginile bulevardului. Piata Constitutiei se transforma in spatiu pentru spectacole cu parcare subterana.

Astfel, zona fântânilor arteziene, de la Piața Unirii la Piața Constituției va fi transformată în zonă strict pietonală. De altfel, întreaga zonă va deveni una de entertainment. Piața Constituției va fi transformată în spațiu pentru spectacole, cu infrastuctura necesară pentru astfel de funcțiuni. În plus, sub piață va fi construită o parcare subterană cu
869 de locuri de parcare.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.