Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Padina Fest, aventura si distractie la inaltime intre 3 si 7 august!

1

Padina Fest imbina cu succes aventura, muntele si muzica intr-un cadru special: platoul Padina, muntii Bucegi. Un festival ambitios care a pornit de la un grup de oameni de munte ce au inteles nevoia de distractie responsabila in mijlocul naturii.

Anul acesta Filip Bunea, project manager Padina Fest, anunta cu entuziasm cea de-a doua editie :

« Imi este foarte greu  sa ma reduc la cuvinte putine cand trebuie sa vorbesc despre Padina Fest. Suntem la cateva luni distanta de festival si directiile sunt deja conturate: mai multe activitati in aer liber  si mai multa adrenalina pentru participanti.

Vorbim de aventura si distractie garantata si nu exageram cu nimic. Inchipuiti-va ca un participant are la dispozitie tiroliene, pereti de escalada, rapel, pod indian, plasa verticala, sport, biciclete, balon cu aer cald si multe alte surprize.

RomaniaPozitiva: De ce este un festival diferit de celelalte din Romania? Care este mesajul, cauza PadinaFest in 2011?

Filip Bunea: Momentul de maxima satisfactie este cel in care observi cum oamenii care pleaca de la un festival abia asteapta urmatoarea editie. Activitatile multiple, natura, curatenia si  atmosfera fac diferenta intre noi si alte festivaluri de  acest gen. Noi incercam sa orientam oamenii catre un turism montan la cort, sa aratam ca ne putem  distra intr-un cadru responsabil, ca putem sa gasim oameni care apreciaza muntele si posibilitatile pe care le ofera.

Cauza Padina Fest: Educare, promovara patrimoniului natural si cultural si cel mai important ECOLOGIZARE. Drept urmare, Padina Fest isi propune sa creeze un grup de oameni care sa inteleaga aceste lucruri si care sa duca mai departe cele invatate.

RomaniaPozitiva: Cine vine la Padina Fest in 2011?

Filip Bunea: Daca vorbim de trupe, va pot da cateva nume : Suie Paparude care anul trecut au facut un show cu totul si cu totul extraordinar, Toulouse Lautrec, Stillborn, Robin and the Backstabbers, Vita de Vie si multe alte formatii.

Daca vorbim de oameni, atunci va pot spune ca in mare parte sunt iubitori de munte, oameni doritori de distractie si aventura. Le multumim tuturor celor care au fost anul trecut si au respectat regulamentul festivalului. Pe intreg platoul am fost ca o mare famile care a venit cu un singur scop : sa se bucure de munte si de tot ce ne poate oferi el.

RomaniaPozitiva: Ce credeti ca are nevoie acum Romania din punct de vedere cultural?

Filip Bunea: Este o intrebare delicata si voi incerca sa raspund scurt. Nu vreau sa intru pe un taram sensibil. Cred ca trebuie sa ne conservam ceva mai bine valorile, traditiile, obiceiurile vechi, povara aceasta cazand pe umerii tinerilor. Asteptam tot timpul sa o faca sau sa ne descopere altcineva cand, de fapt, fiecare dintre noi putem face ceva in sensul asta.

5 motive pentru care musai sa mergem la Padina Fest anul acesta ?

1. Muntele.

2. ” Gasca”  pe care o gasiti acolo.

3. Multiplele posibilitati de distractie.

4. Muzica buna.

5. Sa vedeti un exemplu de « ASA DA ».

—-

Bonus: Un mesaj pentru cititorii RomaniaPozitiva

Filip Bunea: Padina Fest si Romania Pozitiva au principii si scopuri comune: de a promova patrimoniul natural si cultural si de a duce mai departe adevaratele valori. Asteptam cu mare drag la Padina Fest pe toti cititorii acestui site.

Multumim Filip pentru interviul acordat!

Interviurile RomaniaPozitiva, aprilie 2011

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    Buna!
    Anul trecut rapelul,catararea si tiroliana au fost asigurate de salvamont Busteni;anul acesta de cine?
    Merci!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.