Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nocturna de Hartie @ Timisoara

0

 

Începem o filă nouă şi dăm drumul atelierelor lunii, sâmbătă 11 mai, la Nocturna de Hârtie, în Sala cu Oglinzi a Casei Tineretului, etajul 2, de la ora 21:00.

Ne vom cunoaşte mai bine prin jocuri, iar apoi ne ajutăm de pensule şi culori pentru a umple foi cu poveşti în colţul creativ. Şi pentru că împreună suntem mai puternici, vă invităm să aduceţi lucruşoare ce vă prisosesc sau pur şi simplu nu au mai fost folosite demult, şi luaţi ceva la schimb sau împrumut la trocul UseTogether. În tot acest timp vă puteţi răcori cu băuturi oferite de Grolsch, The Coca Cola Company şi Cărtureşti Timişoara, iar meşterii nostri vă vor provoca să veniţi la atelierele lor, şi vă vor ghida prin jocuri pentru dezvoltarea inteligenţei emoţionale, vă vor împărtăşi tainele tehnicii decoupage şi a realizării manuale a hârtiei, vă vor arăta tehnici de desen de personaj, fotografie pe film şi vă vor înviora şi disciplina cu ajutorul kick-boxingului.

Şi pentru că vrem să aducem împreună muzica, comunitatea, creativitatea şi spontaneitatea,  pornim zurbagiu un jam session ca la carte.

Vă aşteptăm cu drag, cu orice instrument muzical aveţi pe-acasă, merinde pentru alimentat copiii creativi din voi şi 15 lei pentru cutia de donaţii a incubatorului.

AFIS nocturna de hartie

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.