Metroul Drumul Taberei-Universitate – Pantelimon! Vezi unde sunt planificate statiile!

0

Vesti bune pentru Bucuresti! METROREX a publicat anuntul de intentie pentru proiectul „Magistrala 5 – Drumul Taberei – Pantelimon. Tronsonul Eroilor – Statia Piata Iancului” avand ca obiectiv executia structurii statiilor si interstatiilor (galerii si tunele) de metrou ceea ce va permite dupa dotarea completa, punerea în functiune a acestui tronson. Sectiunea va putea rezolva preluarea fluxului de calatori si va descongestiona traficul general din centrul orasului prin diminuarea numarului de autoturisme si vehicole de transport în comun.

Valoarea estimata a contractului este de 2.260.000.000 lei, finantarea urmand a fi asigurata din alocatie de la bugetul de stat si credit extern, potrivit metrorex.ro

Durata estimata a contractului este de 30 luni începand de la data adjudecarii contractului.

Magistrala 5 cuprinde tronsonul Drumul Taberei-Universitate in etapa I de executie, respectiv Universitate-Pantelimon, in etapa secunda. Metrorex estimeaza ca tronsonul Drumul Taberei-Universitate va avea o lungime de 9.06 km si 13 statii de metrou. Statia Eroilor va face legatura cu Magistrala 1, iar Universitate cu Magistrala 2.

Tronsonul Drumul Taberei-Universitate

Numele celor 13 statii de pe acest tronson au fost deja stabilite, scrie manager.ro: Ghencea, Raul Doamnei, Brancusi, Valea Ialomitei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Favorit, Orizont, Academia Militara, Eroilor 2, Hasdeu, Cismigiu, Universitate 2.

Tronsonul Univesitate-Pantelimon
Acest tronson va avea o lungime de 8 km de cale dubla si 13 statii. Statia de corespondenta cu magistrala 1 va fi la statia Iancului. Magistrala va urmari traseul Bulevardul Carol I-Bulevardul Pache Protopopescu-Soseaua Iancului-Soseaua Pantelimon.

Sursa: manager.ro si metrorex.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.