Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Intel Business Challenge 2012 se lanseaza in Romania! Premii de pana la 50 000 $ in capital plus experienta de tip Silicon Valley!

0

INTEL BUSINESS CHALLENGE 2012 SE LANSEAZA IN ROMANIA

Sursa: www.jaromania.org

Inscrie-te pana la 7 mai 2012 la cea mai mare competitie de planuri de afacere!

Intel® Business Challenge Europe 2012 face parte din Intel® Global Challenge, competitia globala oferită de Intel® si UC Berkeley studentilor si absolventilor de orice profil si tinerilor antreprenori care doresc sa invete cum sa transforme o idee intr-un plan de afacerepregatit pentru cei mai selectivi investitori.

De ce sa participi?

Indiferent daca ai doar o idee sau conduci deja o afacere in tehnologie din orice domeniu, in Intel® Business Challenge Europe 2012 gasesti:

  • premii de pana la 50 000 $ in capital pentru lansarea afacerii
  • ocazia de a invata pas cu pas cum se construieste un plan de afaceri adevarat
  • mentori si traineri cu experienta
  • experienta atragerii unor investitori dupa regulile din Silicon Valley
  • participarea la finala europeana si apoi la World Finals – UC Berkley (noiembrie 2012)

Cum sa participi

Primul pas in competitie este simplu: raspunde la 6 intrebari esentiale despre conceptul tau de afacere in tehnologie.

Pentru inscriere si pentru a afla mai multe despre competitie si ce presupune participarea ai doua optiuni:

a) completeaza formularul pentru solicitarea documentatiei proiectului
b) viziteaza www.intelchallenge.eu

Pentru mai multe informatii despre Intel® Business Challenge Europe 2012 acceseaza: www.intelchallenge.eu

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.