Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gradina cu Artisti in Gradina Icoanei, Bucuresti, 27-28 august 2011

0

In zilele de 27 si 28 August 2011 are loc ce-a de-a IV-a editie a evenimentului Gradina cu Artisti in Gradina Icoanei din Bucuresti.

Va asteapta multe ateliere noi si inedite realizate de Descult in iarba, Bate Saua sa Priceapa Iapa si Incubator107. Expozitia de hand made va asteapta cu diverse obiecte dragute care sigur vor aduce un zambet persoanelor dragi.

Parcul Grădina Icoanei devine Grădina cu Artişti

Desculţi în Parcul Grădina Icoanei, la un picnic cu artişti, pe 27 şi 28 august

Picturi pe biciclete şi şosete, în GRĂDINA CU ARTIŞTI

Sâmbătă şi Duminică, 27 şi 28 august a.c., în parcul Grădina Icoanei (Bucureşti, sector 2) pentru toţi iubitorii de artă, se deschide „Grădina cu Artişti”.

Evenimentul, aflat la cea de-a 4-a ediţie  se va desfăşura între orele 11:00 şi 20:00 şi cuprinde o serie de ateliere de creaţie artistică (pictură, aerografie, modelarea ceramicii, fotografie, atelier de reciclare creativă a deşeurilor) şi o expoziţie cu vânzare de bijuterii, haine şi accesorii „hand-made”. Grădina cu Artişti se va anima, în ultimul weekend de august şi prin: jonglerii, dans irlandez şi cântări la chitară.

Amatorii de artă, sub diversele ei forme de manifestare, sunt invitaţi să-şi exerseze talentul la atelierele de creaţie amenajate în Grădina cu Artişti şi să-şi aleagă cadoul preferat de la expoziţia de „hand-made”.

Evenimentul, susţinut de Primăria Sectorului 2, îşi propune să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale, prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului larg, la ateliere de creaţie. Artişti pricepuţi, veniţi din toată ţara, vor încerca, timp de două zile, să dezvăluie celor interesaţi câte puţin din secretele: picturii, prelucrării lutului şi ale bijuteriilor „hand-made”.  Din Grădină nu vor lipsi artiştii împletitori de codiţe afro, colorate şi nici meşterii de „string art” (artă cu aţa), care vor demonstra cum se fac tablouri din aţe colorate.

La pictat de biciclete, cu aerograful

Printre noutăţile acestei ediţii se numără taraba cu biciclete Bate Şaua Să Priceapă Iapa, de la care posesorii pot pleca cu un vehicul personalizat prin aerografie (tehnică modernă de pictat, ce implică folosirea unui dispozitiv numit aerograf, care pulverizează vopsea folosind un jet de aer, cu ajutorul unui mic compresor). La taraba cu biciclete amatorii vor învăţa şi câteva trucuri despre cum se reciclează  piesele de bicicleta, precum lanţul sau camerele, transformându-le în podoabe şi alte decoraţiuni.

Desculţ în Parcul Grădina Icoanei, la picnic cu artiştii

Parcul Grădina Icoanei va deveni în zilele de 27 şi 28 august cel mai potrivit loc din Capitală pentru un picnic cu artiştii. Vizitatorii care vor veni desculţi vor avea posibilitatea de a pleca cu o pereche de şosete pictate manual la atelierul de pictură.

Terapii alternative în mediul urban

În cadrul evenimentului Gădina cu Artişti, amatorii de terapii alternative vor avea posibilitatea să participe la ateliere de masaj facial şi de yoga acrobatică. În cadrul atelierului de yoga acrobatică se vor practica atât exerciţii individuale cât şi de grup, accesibile tuturor participanţiilor care au un minim de curaj şi de curiozitate.

Participarea la atelierele de creaţie, de animaţie stradală şi de terapii alternative se vor face pe bază de înscrieri, preţul unui bilet fiind între 10 şi 30 de lei, în funcţie de tipul atelierului la care se înscriu pasionaţii de arte frumoase şi de alte activităţi urbane.

Mai multe informaţii se pot găsi pe blog-ul evenimentului: www.gradinacuartisti.wordpress.com.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.