Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Studenţilor Români din Străinătate 2012

0

La începutul de an 2012, studenţi, absolvenţi, personalităţi ale societăţii româneşti, diplomaţi, reprezentanţi ai societăţii civile şi jurnalişti se întâlnesc la a treia Gală LSRS pentru a cunoaşte meritele unor studenţi români cu rezultate deosebite în plan academic şi extra-curricular, din ţară şi din străinătate, în anul universitar 2010-2011. Sunt tineri remarcabili, care se bucură de succes peste hotare, dar care au nevoie de recunoaștere în România. Ei sunt un exemplu firesc al generaţiei actuale, care se afirmă prin curaj și creativitate în spații academice și culturale dintre cele mai diverse. Cei care vor urca pe podium sunt puțini, însă pasiunile, performanţele şi experienţele lor de viaţă transmit un mesaj de multe ori uitat: tinerii reprezintă o resursă umană inestimabilă, iar ideile lor merită ascultate, promovate și valorificate.

În cadrul evenimentului din 6 ianuarie 2012, vor fi decernate următoarele categorii de premii: Studentul Român al Anului din America, Studentul Român al Anului din Europa, Studentul Român al Anului de pe alte Continente, Studentul Român Erasmus al Anului, Studentul Anului în România și Marele Premiu pentru Studentul Român al Anului din Străinătate.

În ceea ce privește primele trei categorii, vor fi acordate distincții atât pentru nivelul universitar (licență), cât și pentru nivelul post-universitar (masterat și doctorat). Premiul Studentul Român Erasmus al Anului va fi oferit, ca și în cadrul ediției precedente, în scopul recunoaşterii meritelor studenţilor români care au beneficiat de mobilitate de studiu Erasmus pe parcursul anului academic 2010-2011.

Totodată, pentru prima dată de la introducerea premiilor pentru excelență academică, LSRS va acorda, în colaborare cu ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din Romania) și USR (Uniunea Studenților din România), un premiu adresat comunității studențești din România.

Nu în ultimul rând, competiția pentru Marele Premiu pentru Studentul Român al Anului din Străinătate va fi deschisă, ca și până acum, tuturor tinerilor români care au studiat în anul universitar 2010-2011 în străinătate, indiferent de aria geografică în care sunt localizate instituțiile de educație respective.

Așadar, dacă eşti student, vino la Gala LSRS ca să stai de vorbă cu tineri care au de împărtășit experienţe deosebite  – poate colegi cu care ai comunicat doar în mediul online şi cu care vei avea de discutat despre interese și pasiuni comune! De asemenea, verifică dacă te poți înscrie în competiția pentru premiile menționate mai sus.

Dacă reprezinţi un ONG, te aşteptăm la Gală pentru a povesti despre idei şi proiecte ce se pot transforma în parteneriate de lungă durată!

Rezervă-ţi un loc la o seară de gală completând formularul de aici:

Sursa: aici.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.