Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Premiilor Participarii Publice / 23 septembrie 2010

0

Organizatiile rasplatite pentru curaj

Atunci cand se intampla ceva care afecteaza o intreaga comunitate, multi sunt cei care se revolta, insa putini sunt cei care fac ceva. Exista organizatii neguvernamentale si grupuri de cetateni care au curajul de a se lupta pentru a schimba stari de fapt de care altii doar se plang.

Daca ai avut ceva de spus in hotararile luate de cei care te guverneaza si ai schimbat ceva in comunitatea ta, participa la Gala Premiilor Participarii Publice si ajuta-ne sa demonstram ca si in Romania se poate!

ONG-urile sau grupurile de cetateni care au reusit cu succes sa influenteze decizii publice sau au adus interesele beneficiarilor lor pe agenda publica vor intra in competitia pentru Premiile Participarii Publice. Gala de premiere, organizata de Centrul de Resurse pentru participare publica – CeRe in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP) si The Ark va avea loc in data de 23 septembrie la Bursa de Marfuri Bucuresti – The Ark. Centrul National al Dansului, cladirea Teatrului National Bucuresti, Piata Universitatii. (update 22 septembrie 2010)

Pentru a intra in competitie, organizatiile trebuie sa isi inscrie povestea de succes in Depozitele CeRe astfel:
Pasul 1: Accesati www.ce-re.ro/depozite
Pasul 2: Descarcati si completati formularul de inscriere (nu uitati ca puteti consulta ghidul de completare)
Pasul 3: Trimiteti formularul la depozite@ce-re.ro, prin fax la numarul 031 1050 755 sau prin posta la adresa Str. Petru Maior nr 9, sector 1, Bucuresti, dar nu mai tarziu de 31 august 2010.

Pentru nelamuriri in completarea formularului, ne puteti scrie la adresa de email depozite@ce-re.ro sau la telefon 031 1050 755, persoana de contact Alexandra Duta. Daca doriti sa cititi mai multe despre prima editie a Galei Premiilor Participarii Publice si despre proiectele premiante, puteti accesa linkul www.ce-re.ro/premii.

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.