Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Finanţare NERAMBURSABILĂ de 9.000.000 lei. CONCURS PROIECTE CULTURALE!

1

ANUNŢ LANSARE CONCURS PROIECTE CULTURALE – 09 IANUARIE 2013. Administraţia Fondului Cultural Naţional  anunţă lansarea sesiunii de finanţare I/2013.

AFCN acordă finanţări nerambursabile pentru proiecte culturale, cu derulare  în perioada cuprinsă între data semnării contractului de finanţare şi data de 15 noiembrie 2013.

Suma disponibilă pentru finanţarea nerambursabilă este de 9.000.000 lei, repartizată astfel:

Arte vizuale ș i Noile media (pictura/sculptura/grafica/arte decorative/foto-video/noi media/cercetare în istoria artei)  – 1.080.000 lei;

Arhitectură şi Design – 360.000 lei;

Activităţi muzeale – 450.000 lei;

Artele spectacolului – 2.070.000 lei;

Intervenţie culturală – 450.000 lei;

Patrimoniu cultural naţional – 810.000 lei;

Patrimoniu imaterial – 810.000 lei;

Formare profesională în domeniul culturii (inclusiv management cultural) – 540.000 lei;

Educaţie culturală (inclusiv promovarea lecturilor publice) – 2.160.000 lei;

Contestaţii – 270.000 lei.

Suma maximă care poate fi solicitată pentru un proiect este de 70.000 lei.

Perioada de înscriere a proiectelor culturale este cuprinsă în intervalul  09 ianuarie – 08 februarie 2013.

Termenul limită de înscriere a proiectelor: 08 februarie 2013, ora 16:00.

Înscrierile se fac  online accesând adresa: www.afcn.ro, butonul Logare/Înregistrare, respectând Ghidul solicitantului. Pentru aceasta, solicitanţii care sunt la prima aplicare pentru finanţare nerambursabilă în anul 2013, vor crea un cont de utilizator.

La concurs pot participa: persoane fizice autorizate, asociaţii, fundaţii, instituţii publice de cultură, societăţi comerciale care derulează activităţi culturale. AFCN va acorda o atenţie deosebită proiectelor culturale de anvergură, transversale şi integratoare şi va urmări:

  • logo-png AFCNSprijinirea proiectelor în care se relevă diversitatea culturală  și dialogul intercultural;
  • Promovarea debutului artistic;
  • Încurajarea industriilor creative;
  • Întărirea capacității organizaționale.

Mai multe detalii despre sesiunea de finanţare puteţi obţine accesând www.afcn.ro

 

zona-de-lucru

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.