Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festival Club A in strada! Concerte si arta in Centrul Istoric pe Lipscani si Carada

0

Concerte, arta & fun pe strazile Centrului Istoric Bucuresti. Festivalul Clubului A (cel mai vechi club studentesc din Europa!) aduce 42 de trupe in concert, 42 de personalitati artistice pentru cei 42 de ani de activitate Club A.

13-18 mai 2011, Centrul Istoric Bucuresti, strazile Lipscani si Carada.

Sursa: www.cluba.ro

 

Festivalul Club A se va desfăşura pe trei componente de program:

1. Scena muzicală Club A (instalată pe strada Eugen Carada):

Timp de șase zile vor concerta 42 de trupe folk / rock / jazz / electro, câte șapte formații pe zi. În prima parte a programului zilnic vor performa trupele debutante înscrise în concursul pentru cea mai bună exprimare scenică. În partea a doua vor avea loc concertele unor trupe de mare succes. Au confirmat prezenţa pentru datele respective:

Vineri, 13 mai: Urma, Vița de Vie, NightLosers, Florian din Transilvania

Sâmbătă: Timpuri Noi, Doru Stănculescu și Sorin Minghiat, Travka, byron, Trupa Veche

Duminică: Luna Amară, Blackbeers, Basorelief, Les Elephantes Bizarres

Luni: Partizan, Zob, Șuie Paparude, Mircea Vintilă și Brambura, Tiptil, Central Warehouse

Marți: Spitalul de Urgență, Vunk, Țapinarii, The MOOoD, Paraziții, Sarmalele Reci

Miercuri, 18 mai: OCS,Mike Godoroja & Blue Spirit, Nicu Covaci, Voodoo

2. Cafeneaua culturală Club A (în cortul de pe strada Lipscani):

Aceasta va reprezenta spațiul de comunicare a proiectelor pe care Instituția Culturală Club A le-a derulat încă de la începuturi(1969):

• Expoziție afișe / foto / video Club A 42 de ani.

• Expoziţie print / video / foto şi evocări ale unor legende cultural-muzicale apropiate Club A: Florian Pittiş, Doru Liviu Zaharia, Nicu Vladimir, Valeriu Sterian, Mircea Florian, Nicu Covaci.

• Expoziție cu schițele studenților participanți la concursul de amenajare a clubului, a terasei și a mobilierului necesar.

• Întâlniri admirabile: 42 de personalităţi cultural artistice apropiate Club A se întâlnesc cu publicul bucureştean.

• Muzeul rock Club A și întâlniri ale publicului cu vedetele muzicii folk, rock, jazz și electro.

• Scenă pentru workshopuri de arhitectură, dezbateri pe teme de literatură, comunicare în new media.

• Scenă pentru perfomance și momente de teatru.

• Prezentare și vizionări de filme experimentale, premiate la festivaluri internaționale.

• Evenimente organizate în parteneriat cu Institutul Cultural Român: lansări de cărţi, întâlniri personalităţi culturale, prezentări de filme.

Pentru a afla detalii despre alte evenimente stradale, expozitii si concerte intra pe www.cluba.ro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.