Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Din 3 martie: GOVFACES, platforma online pentru interacțiune directă între aleși și alegători

2

GOVFACES, platforma online pentru interacțiune drectă între aleși și alegători se lansează pe 3 martie 2014

govfaces logoPe 3 martie 2014, GovFaces, un start-up cu sediul la Geneva, va lansa o platformă online pentru comunicare politică directă între cetăţeni şi politicieni, la nivelul Uniunii Europene. Reţeaua este construită în jurul ideii că cetăţenii şi aleşii lor europeni pot comunica eficient şi relevant în spaţiul online. Misiunea GovFaces este să creeze o reţea politică globală care să le dea posibilitatea tuturor părţilor interesate de actul politic şi decizional să se CONECTEZE şi să INTERACŢIONEZE.

Platforma GovFaces este neutră politic şi facilitează accesul gratuit al utilizatorilor la tot conţinutul creat de comunitate, fie că acesta vine dinspre cetăţeni, fie dinspre politicieni. Fiecare pagină a politicienilor conţine întrebări, comentarii, idei şi propuneri făcute de utilizatori. Fiecare intervenţie a utilizatorilor poate fi votată de comunitate, iar politicienii vor putea să răspundă la subiectele considerate cele mai relevante de către utilizatori. La rândul lor, răspunsurile reprezentaţilor aleşi vor fi votate de comunitate.

Tu votezi, ei răspund, tu alegi!

romania page cover

GovFaces pune la dispoziţia politicienilor un mijloc de comunicare care îi ajută să îşi explice punctele de vedere şi opţiunile unei comunităţi interesate de activitatea lor.

Prin GovFaces, fiecare cetăţean, jurnalist, ONG sau orice alt membru al societăţii civile poate interacţiona instant cu alesul său. Fii pregătit pentru o politică a secolului 21 şi alătură-te dialogului pe teme de interes public pentru România şi Uniunea Europeană!

„Viitorul politicii este unul în care cetăţeni şi politicienii lor pot interacţiona eficient online” afirmă Jon Mark Walls, CEO GovFaces. „Pentru a realiza acest lucru, avem nevoie de o platformă care facilitează o comunicare politică uşor accesibiliă şi bine structurată. GovFaces oferă o soluţie concretă, printr-o abordare globală, acestei cerinţe”

GF politics for the 21st century

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

  1. avatar

    Si in Romania se lucreaza la o astfel de platforma, eu ma ocup de un proiect identic pentru a face interactiunea posibila. Este vorba atat de structurile locale cat si centrale.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.