Concursul International de Vioara “Remember Enescu”, editia a XV-a 30 Aprilie – 4 Mai 2011, Sinaia, Romania

0

Fundatia Culturala “Remember Enescu” are placerea sa va prezinte editia a XV-a a Concursului International de Vioara “Remember Enescu”, ce va avea loc la Sinaia, intre 30 Aprilie si 4 Mai 2011.

Peste 40 de tineri violonisti din 7 tari si din Romania vor concura pentru premiile puse in joc. Marele premiu “Remember Enescu” Regatta Exclusive, ce se ridica la 1000 de euro, va oferi castigatorului o bursa completa la Festivalul I Palpiti din Los Angeles, California, o alta bursa la programul “Interferente” al Festivalului Sonoro, o vioara construita de maestrul Vasile Gliga, precum si o programare in stagiunea 2011-2012 a Filarmonicii Moldova din Iasi.

Din juriul concursului fac parte personalitati ale vietii muzicale nationale si internationale: Eduard Schmieder, SUA, dirijor si violonist, Bujor Prelipcean, violonist, directorul Filarmonicii Moldova – Iasi, Regina Brandstätter – Austria, violonista, si Igor Coretti-Kuret – Italia, dirijor, violonist.

Concertul de gala si festivitatea de premiere a laureatilor concursului “Remember Enescu” va avea loc miercuri 4 aprilie, ora 11, la Muzeul National Peles.

Partenerii concursului: Regatta Exclusive, doamna Catia Radulescu, Institutul Cultural Roman, Gliga – Instrumente Muzicale, Hellenic Coca-Cola, Aperto – Instrumente Muzicale, Sonoro, I Palpiti, Muzeul National George Enescu, Muzeul National Peles si Liceul de Muzica “George Enescu”,.

Parteneri media: Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Modernism, Romania Pozitiva, Ziarul Timpul, Metropotam.ro, Sapte Seri.

Mai multe informatii pe: www.rememberenescu.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.