Concurs foto cu gunoaie!

0

Am aflat de la lumebuna ca in perioada 29 martie – 29 aprilie echipa “Let’s Do It, Romania!” organizeaza luna gunoaielor. Pentru inceput – concurs de fotografie!

Tema concursului este gunoiul in arealele naturale – adica nu cel pe care sunt sigura ca il observi zi de zi inclusiv in gradina blocului tau sau de care te-ai impiedicat pe cel mai mare bulevard al orasului, ci acela de care nu ai loc de obicei cand vrei sa iesi la iarba verde sau care iti strica frumusete de fotografie cand vrei sa surprinzi linistea lacului.

Care este miza? Concursul va fi jurizat de catre Alex Galmeanu, care va desemna pe data de 6 mai cea mai buna fotografie, iar Ioana si Alina ii vor face castigatorului un portret unic, din materiale reciclate, ca sa aiba ce arata musafirilor care-i trec pragul.

Nu uita: vezi gunoiul, ii faci poza si o trimiti pe mail la adresa oana.bratila@letsdoitromania.ro specificand locul in care ai surprins mormanul, data aproximativa (luna si anul pe cat posibil) si, desigur, numele tau. Speram sincer sa primim fotografii peste fotografii si sa nu ne ajunga 30 de zile pentru toate. Orisicum, chiar daca fotografia ta nu apare in dreapta sus ca fiind “poza zilei”, ea ramane in concurs pentru marele premiu si va fi supusa atentiei lui Alex Gâlmeanu.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.