Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concerte, biciclete si fotografie in luna „muncitoreasca” in parcurile din Capitala

0

Sa mai iesim prin parcuri (II)

Dupa gustul fiecaruia, luna mai poate fi sau nu, o luna “muncitoreasca”. Dar indiferent de alegerea facuta, noi va asteptam in parc.

—-

Evenimentele in aer liber incep in forta si luna aceasta, chiar de 1 mai avand loc un Concert de Promenada. Puteti continua petrecerea timpului liber cu o piesa de teatru in parcul Herastrau. Cum suna? Pare o luna promitatoare, nu?

Primul week-end din mai ne da un test de rezistenta la frumos: pe 6 mai, suntem Folk, pe 7 mai ne luam repede aparatele de fotografiat si fugim la Gradina Botanica sa surprindem cele mai interesante instantanee primavaratice, pentru ca seara, sa ne eliberam de energii la un concert electrizant Shakira, in parcul Izvor. Duminica 8 mai continuam pasii de dans alaturi de Nigel Kennedy si Damian Draghici.

A trecut un week-end plin si incepem o saptamana in forta. Luni 9 mai, vom fi pe doua roti la I love Velo si continuam cu Gardina de Vara, la “Bulivard”. Sambata la ora 18:00 fix, ne urcam din nou pe doua roti si pornim spre marea dezmortire printr-un tur de 9 km prin Bucuresti, BikeWalk. Si ne prinde din urma un nou week-end plin de muzica. 15 mai, unul dintre cei mai iubiti artisti reggae vine sa ne incante in parcul Carol, la Arenele Romane; doamnelor si domnilor Gentleman!

—-

Raman pregatite Arenele Romane pentru ca pe 17 mai sa o primeasca pe Inna intr-un concert ce se promote a fi incendiary. Intre 19-22 suntem invitati la Salonul de fotografie la Muzeul Taranului Roman. Week-end-ul il dedicam celor care vor deveni parinti cat si celor care au deja copii si ii asteptam la Baby Expo in parcul Tineretului.

Rasfoim calendarul si ajungem incet, incet catre sfarsitul lunii. Pe 26 mai visam cu Dan Puric iar pe 28 mai Asociatia Secretul Evolutiei ne informeaza printr-o campanie asupra modului de a ne hrani correct copii.

Se preconizeaza o luna mai plina iar noi va recomandam sa dansati frenetic alaturi de Shakira, sa va incalziti genunchii la BikeWalk si sa simtiti vibratiile reggae alaturi de Gentleman!

PS: Multumim Echipa InParc.ro & Irina pentru articol si pentru selectia „verde” de evenimente!


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.