Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Colecția faptelor bune te așteaptă cu propuneri de proiecte până în 7 octombrie

0

Un inedit model de implicare socială: „Colecția Faptelor Bune”

„Plantăm fapte bune în România!” a lansat „Colecția faptelor bune”, o nouă campanie de implicare socială, care vizează oamenii ce au ales să nu rămână pasivi, care s-au implicat în comunitate și au reușit să facă schimbări pozitive.

Campania va aduce în atenția publicului larg, oameni care au făcut un gest nobil, care au adus bucuria pe chipul cuiva, oameni cărora le pasă și care ar putea fi un exemplu pentru noi toți.

Dacă ști pe cineva care:

  • a fost voluntar într-un ONG;
  • a participat la acțiuni de protecție a mediului, educație, cultură, ajutorare de oameni nevoiași, donare de sînge, donare de carte;
  • s-a implicat în bunul mers al comunității din care faci și tu parte (la tine în școală, companie, cartier, bloc sau oraș);
  • ți-a acordat un ajutor într-o situație dificilă;
  • care poate inspira și alți oameni

A venit timpul să îl/o cunoaștem și să îi mulțumim pentru gestul făcut!

Până pe 7 octombrie, te așteptăm să ne scrii și să ne spui povestea pe care ai ales-o! Accesează www.plantamfaptebune.ro și completează formularul de inscriere.

Juriul faptelor bune, format din persoane implicate în comunitate, va evalua colecția și vor acorda câte un puiet în ghiveci celor mai frumoase 10 povești.

Haideți să-i punem la loc de onoare pe cei care ies din confortul propriu pentru a ajuta comunitatea sau oamenii din jur!

Haideți să-i cunoaștem pe oamenii care au făcut o faptă bună fără să ceară nimic în schimb! Haideți să aflăm câți români merită aplauzele noastre și merită să-i avem drept modele!

Haideți să auzim de cât mai multe fapte bune în întreaga Românie!


Despre autor

avatar

Înființată în 2008, EcoAssist are drept misiune generarea unei mișcări sociale în domeniul protecției mediului care implică, în primul rând, voluntarii. “Impactul proiectelor realizate prin EcoAssist a dus la mobilizarea unui număr mare de oamenii, iar eu am crezut întotdeauna că oamenii care petrec timp în folosul comunității sunt exact oamenii de care România are nevoie”, mărturisește Liana Buzea, fondator EcoAssist. “Plantăm fapte bune în România” este inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României și începută de EcoAssist în 2011, Anul internațional al pădurilor și Anul European al voluntariatului. Misiunea inițiativei este aceea de a crește și proteja păduri. Din portofoliul EcoAssist, mai fac parte, alături de “Plantăm fapte bune în România” și ale proiecte. EcoAssist este inițiatorul și reprezentantul legal al primei ediții a "Let's Do It, Romania!" – mișcarea internațională de curățarea țării într-o singură zi, prin implicarea societății civile, a cetățenilor și a autorităților, “Salvați Spațiile Verzi”, campanile națională de advocacy și lobby pentru legislația spațiilor verzi sau “Broșura ECO”, ce a avut drept obiectiv promovarea ecologiei în București.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.