Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cel mai nou program de exersare si dezvoltare a creativitatii, Creative Fitness Studio! Din 27 martie la Fundatia Friends For Friends

0

Creative Fitness Studio, Program pentru dezvoltarea si exersarea intensiva a creativitatii

Fundatia Friends For Friends (FFFF) anunta lansarea pe 27 martie (2012) a celui mai nou program de exersare si dezvoltare a creativitatii – Creative Fitness Studio.

Creative Fitness Studio este un proiect care se va desfasura pe mai multe luni. Primele patru saptamani vor include opt sesiuni – in fiecare marti si joi – cu abonamente tip sala de fitness, pe diverse nivele.

Accesul este limitat la 26 de participanti.

 

Ideea acestui tip de antrenament a aparut in urma unor chestionare aplicate in cadrul membrilor si partenerilor Fundatiei, care si-au afirmat atat dorinta, cat si marea nevoie de creativitate in toate aspectele vietii – profesionala si personala. Ca rezultat general al cercetarii, creativitatea este asociata cu gasirea solutiilor la probleme si generare de idei noi, avand aplicabilitate in orice departament. Utilitatea ei acopera procese de la depasirea diverselor provocari, probleme de pozitionare, comunicare si interactiune umana, pana la dezvoltarea de noi produse si solutii de marketing si vanzari.

 “Asa cum la o sala de sport te antrenezi pentru dezvoltarea si mentinerea masei musculare, la studioul nostru vii, iti antrenezi creierul si iti pastrezi tonusul creativ. Creativitatea este un dar pe care il avem cu totii, insa pe care il folosim mai mult sau mai putin, in functie de cat de constienti suntem. Creativitatea se descopera si se antreneaza. Tot ea ne duce la progres si inovatie.” a declarat Beatrice Weber – Fundatia Friends For Friends.

 

Cei doi traineri, profesionisti cu experienta de peste zece ani in educatie si industriile creative, motiveaza acest nou concept: pentru Vlad Ioan Tausance “Creativitatea este mai mult invidiata decat practicata. Oricine poate sa treaca peste aceste prejudecati poate sa-si puna creativitatea la lucru. Este doar o problema de antrenament si suflu.”, iar in viziunea Sandrei Ghitescu “Creativitatea este abilitatea de a trece in mod jucaus de la iluzia lui „nu se poate” la explorarea lui „cum se poate?”. Antrenarea acestei abilitati este un prim pas catre crearea unei noi realitati, in care nu mai suntem victimele contextului, ci stapanii jocului”.

 

Serile de joi – rezervate pentru refacerea echilibrului – vor fi intalniri inspirationale petrecute in compania unor invitati pe masura, toate antrenamentele avand loc in mansarda fundatiei, din strada Brezoianu nr.4.

Pentru mai multe detalii despre Creative Fitness Studio, explorati www.ffff.ro.

 

#Despre Fundatia Friends For Friends

Fundatia Friends for Friends (FFFF) sustine creativitatea practica, punand  la dispozitia comunitatii instrumente si experiente unice.  Dintre cele mai cunoscute proiecte FFFF: expozitia Ciorne 1.0 – colectie de oameni si idei in devenireBiblioteca FFFF – peste 1400 de carti utile profesionistilor implicati in industrii creative, Lobul Creativ – emisiune on-line care exploreaza cariere de succes,  Premiile Superscrieri – non-fictiuni care schimba lumea si, nu in ultimul rand, evenimentele de la Caffffe Creativa.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.