Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce fac oamenii din fața ta în timp ce încerci să le transmiți o idee?

0

În cel mai fericit caz sunt captivați de ceea ce le comunici și de modul în care o faci. În realitate, fie că vorbim despre un training, un pitch, un raport în cadrul unei întâlniri sau o prezentare de vânzare, oamenii din fața noastră depun deseori eforturi pentru a ne putea urmări și a fi implicați.

Power of the Pen

Știai că 75% din capacitatea de procesare a informației a fiecăruia dintre noi este dedicată exclusiv vizualului? Atunci când această capacitate nu este hranită cu informație vizuală de către cel care prezintă avem în mod natural tendința de a “visa cu ochii deschiși” sau de a face “mâzgăleli” în colțul foii, “pierzând firul” a ceea ce ni se comunică.

În 21 și 22 iunie, The HUB Bucharest și Nick Payne te invită să-ți îmbunătățești radical capacitatea de a-ți captiva audiența. Prin workshopul “Power of The Pen” ai două zile la dispoziție să practici capturarea și reprezentarea ideilor tale în forma vizuală. De la cele mai “plicticoase” statistici până la cele mai “academice” concepte, orice informație poate deveni mult mai atrăgătoare atunci când este reprezentată vizual. Ideile dintr-o sală în care se dezbat soluții posibile sau se face brainstorming pot căpăta mult mai multă claritate și coerență dacă sunt “înregistrate” vizual. În orice domeniu al vieții tale, transmiterea ideilor și a mesajelor poate avea mai mult impact prin această abordare.

Te invităm așadar să-ți ascuți creioanele colorate și să ni te alături dacă:

  • ești antreprenor și vrei să-ți vinzi ideile cu succes;
  • ești trainer, facilitator și ai vrea ca oamenilor cu care lucrezi să le fie mult mai ușor să integreze învățarea;
  • ești marketer și ai vrea înca un as în mânecă pentru pitchuri și prezentări de concept;
  • ești manager și ai vrea ca întâlnirile tale de echipă sau cele de management să aibă altă dinamică și alte rezultate prin mai multă implicare și claritate;
  • ești artist vizual și ai vrea să mai adaugi o dimensiune abilităților tale și o nouă potențială sursă de venit;
  • ești vânzător de idei în căutare de instrumente noi cu care să-ți transmiți mai departe mesajele.

The HUB Bucharest este un spațiu de lucru, întâlnire și învățare pentru oameni cu idei pentru o lume mai bună. Este un loc cu toate instrumentele și uneltele necesare pentru a crește și a dezvolta afaceri inovatoare. Dar, mai presus de toate, este un spațiu pentru întâlniri inspiraționale, plin de oameni care fac lucruri uimitoare. La The HUB Bucharest oamenii cu profesii, experiențe și culturi diferite sunt uniți de ambiția comună de a dezvolta idei antreprenoriale cu impact sustenabil. Aici se adună oameni care văd și fac lucrurile diferit.

Evenimentul este susținut de partenerii media: Cariere Online, BestJobs, România Pozitivă, Formare.info, Știri ONG, Best Resource, Lume Bună, Catalog Cursuri

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 2.500 de membri în 2 locații centrale din București, Impact Hub Universitate și Impact Hub Floreasca, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țari. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.