Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cautam un coordonator de flashmob al padurilor

0

Esti vizionar? Gandesti in scenarii? AI in cap idei care sa mobilizeze societatea? Perfect, noi iti dam o cauza ideala: padurile din Romania! Echipa “Plantam fapte bune in Romania!” cauta un om alaturi de care sa faca primul flashmob al padurilor din tara noastra.

Ne dorim un eveniment care sa activeze cat mai multi membrii ai societatii romanesti pe tema padurilor. Ce motive dam de mobilizare: Plantam si includem terenuri noi in fondul forestier al tarii, facem o harta virtuala a zonelor despadurite si facem o campanie de informare privind mostenirea inca incredibila de aur verde pe care o are tara noastra.

Ne-am propus sa facem din subiectul paduri o miscare sociala in Romania si avem nevoie de un vizionar care sa puna in scena o mobilizare simbolica. Un grup de tineri in Bucuresti care sa dea tonul in intreaga tara. Provocarea este sa facem asta cat mai bine putem si in 3 saptamani.

Daca esti cel / cea pe care o cautam, scrie-ne pe adresa: voluntar@plantamfaptebune.ro Haide sa plantam fapte bune in Romania!

Despre autor

avatar

Înființată în 2008, EcoAssist are drept misiune generarea unei mișcări sociale în domeniul protecției mediului care implică, în primul rând, voluntarii. “Impactul proiectelor realizate prin EcoAssist a dus la mobilizarea unui număr mare de oamenii, iar eu am crezut întotdeauna că oamenii care petrec timp în folosul comunității sunt exact oamenii de care România are nevoie”, mărturisește Liana Buzea, fondator EcoAssist. “Plantăm fapte bune în România” este inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României și începută de EcoAssist în 2011, Anul internațional al pădurilor și Anul European al voluntariatului. Misiunea inițiativei este aceea de a crește și proteja păduri. Din portofoliul EcoAssist, mai fac parte, alături de “Plantăm fapte bune în România” și ale proiecte. EcoAssist este inițiatorul și reprezentantul legal al primei ediții a "Let's Do It, Romania!" – mișcarea internațională de curățarea țării într-o singură zi, prin implicarea societății civile, a cetățenilor și a autorităților, “Salvați Spațiile Verzi”, campanile națională de advocacy și lobby pentru legislația spațiilor verzi sau “Broșura ECO”, ce a avut drept obiectiv promovarea ecologiei în București.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.