Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Avem un oras romanesc in topul celor mai frumoase orase mici din Europa!

0

Cetatea romaneasca este pe aceeasi lista cu orase precum Salzburg, Bruges, Winchester sau Luxemburg, scrie realitatea.net

Site-ul Flexijourney.com a realizat o listă cu cele mai frumoase 66 de oraşe mici din Europa. Site-ul a aşezat pe listă şi cetatea medievală Sighişoara. Tarile vest europene au prezenta foarte buna in top, dar regasim si cateva bijuterii urbane din Croactia, Cehia, Bosnia sau Bulgaria. 

Pe locul 52, Sighisoara este in topul celor mai frumoase 66 de orase mici din Europa, potrivit Flexijourney.com

Sighişoara is a city and municipality on the Târnava Mare River in Mureş County, Romania. Located in the historic region Transylvania, Sighişoara has a population of 32,287 (2002). During the 12th century, German craftsmen and merchants known as the Transylvanian Saxons were invited to Transylvania by the King of Hungary to settle and defend the frontier of his realm. The chronicler Krauss lists a Saxon settlement in the actual Sighiṣoara by 1191. By 1280 it was known by the Latin name of Castrum Sex, and by 1298 by the Saxon name of Schespurch resp. Schaesbrich. By 1337 Sighişoara had become a royal center for the kings, who awarded the settlement urban status in 1367 as the Civitas de Segusvar. The city played an important strategic and commercial role at the edges of Central Europe for several centuries. (based on a wikipedia article / cc by-sa)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.