Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Astazi incepe la Bucuresti prima editia a Festivalului Teatrelor de Buzunar! VEZI PROGRAMUL COMPLET!

0

In perioada 11-17 iunie 2012 are loc in Bucuresti prima editie a Festivalului Teatrelor de Buzunar.

Seria de spectacole de teatru clasic, interactiv, stradal, atelier, teatru-magie si teatru pentru copii, puse in scena in locatii conventionale si neconventionale din Capitala, incepe astazi cu trei spectacole:

  • ·         12:30 – Trupa studio Mariana Pakiss – „NISIA” (de Roman Popa) si „Ursitul cartii”, Text şi regie: Mariana Pachis – teatru pentru copii, Biblioteca pentru copii “ION CREANGA”
    • ·         18:00 – Trupa ORHIDEEA GARDENS 5113 – „Lilieci de la Plenita” (adaptare dupa “La Lilieci” de Marin Sorescu – spectacol in concurs, Teatrul Foarte Mic
    • 20:00Trupa JOKERS„Visul unei nopţi de vară” de William Shakespearespectacol in concurs, Teatrul Foarte Mic

Accesul publicului este liber si se face baza de invitatii, care pot fi ridicate zilnic de la Centrul de Informare Turistica din pasajul Universitatii.

Programul complet al festivalului poate fi consultat aici: program.

Detalii despre trupe si spectacole sunt disponibile pe www.teatredebuzunar.ro si www.facebook.com/TeatreBuzunar.

Festivalul Teatrelor de Buzunar este un eveniment initiat de Biblioteca Metropolitana Bucuresti (prin Centrul de Tineret), avand ca parteneri Primaria Capitalei, Teatrul Metropolis si Teatrul Mic.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Sapte Seri, Iqads.ro, RomaniaPozitiva.ro, Studentie.ro si Metropotam.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.