Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

300.000 euro pentru proiecte care au ca beneficiari persoane cu dizabilități senzoriale. VEZI CUM POTI SA APLICI!

0

Fundația Orange lansează fondul de finanţare “Lumea prin culoare și sunet”

300.000 euro pentru proiecte care au ca beneficiari persoane cu dizabilități senzoriale

Continuând implicarea de peste 10 ani în comunitate a Orange România, Fundația Orange lansează fondul de finanţare „Lumea prin culoare şi sunet„. În valoare de 300.000 de euro, fondul urmează să contribuie la îmbunătățirea integrării sociale a persoanelor cu deficiențe senzoriale, acționând în domeniile: sănătate, educație și cultură.

Prin lansarea fondului de finanțare, Fundația Orange invită persoanele juridice românești înregistrate ca organizații neguvernamentale (asociații, fundații sau federații) –  instituții educaționale, instituții medicale, instituții culturale, să candideze în vederea derulării de programe în beneficiul persoanelor cu deficiențe de văz și/sau auz.

Valoarea sprijinului financiar acordat de Fundația Orange România unui proiect poate varia între 20.000 şi 50.000 de euro.

Proiectele organizațiilor, care trebuie să se încadreze într-unul dintre cele trei domenii – sănătate, educație, cultură – sunt așteptate până pe 21 ianuarie 2013, ora 17:00, la adresa fundatia.orange@orange.com.

Pentru mai multe detalii privind criteriile de participare, organizațiile sunt invitate să consulte Ghidul Aplicantului și Formularul de Aplicare disponibile la www.orange.ro/fundatia.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.