WEBINAR: GenAI – un pericol sau o oportunitate în training de limbi străine și evaluare lingvistică?

0

Data: 12 aprilie 2024

Ora: 17:00

Locație: Platforma Zoom

Într-o eră digitală în continuă expansiune, Inteligența Artificială (IA) devine tot mai prezentă în diverse domenii, inclusiv în educația lingvistică. Dar oare acest avans tehnologic reprezintă un pericol sau o oportunitate pentru profesioniștii din domeniul limbilor străine?

GenAI: un pericol sau o oportunitate?

Capacitatea Inteligenței Artificiale de a genera conținut inovativ și personalizat deschide noi orizonturi în trainingul de limbi străine și în evaluarea lingvistică. Însă, odată cu aceste oportunități, apar și întrebări legate de impactul pe care IA îl poate avea asupra autenticității și eficacității procesului de învățare.

Înscrie-te la webinar și poți descoperi cum poți implementa Inteligența Artificială pentru a inova și reinventa metodele de training și evaluare în domeniul limbilor străine.

Pentru cine este acest webinar?

Acest webinar este de interes pentru cei ce activează în domeniul limbilor străine, fie că este vorba de traineri, evaluatori lingvistici, dezvoltatori de cursuri sau profesioniști în tehnologie educațională.

Înscrie-te acum la webinarul realizat de EUCOM pentru a descoperi cum IA poate deveni un aliat valoros în munca ta!

Link înscriere: https://www.eucom.ro/webinar-genai-un-pericol-sau-o-oportunitate-in-training-de-limbi-straine-si-evaluare-lingvistica/ 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.