Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Votați Cercetător de Podiș 2020: Eseuri ale elevilor care vor putea câștiga cele 20 de tablete

0

Vă invităm să votați unul din eseurile ce au intrat în concurs, iar cei 20 de elevi câștigători vor primi 1 tabletă, 1 binoclu și 1 busolă. Fiecare din cei 20 va câștiga câte un echipament Cercetător de Podiș. Se votează aici https://bit.ly/cercetatordepodis2020

Concurează elevi din cele 20 de localități ale proiectului „Managementul Integrat al Podișului Nord Dobrogean”. Despre cele 21 de arii naturale protejate aici https://apnd.ro/arii-naturale-protejate/

Localitățile din care provin concurenții sunt comunele Baia, Beidaud, Casimcea, Ceamurlia de Jos, Cerna, Ciucurova, Dăeni, Dorobanțu, Horia, Izvoarele, Jurilovca, Mihai Bravu, Nalbant, Ostrov, Peceneaga, Sarichioi, Slava Cercheză, Stejaru, Topolog și orașul Babadag.

Vineri 13 noiembrie 2020 am publicat în site eseurile concurente și am declanșat astfel competiția pentru câștigarea celor 20 de echipamente de Cercetător de Podiș. Atenție, conform Regulamentului, votul publicului va fi ponderat cu votul juriului.

Aceasta este a treia activitate dedicată elevilor din aria proiectului menționat, după edițiile anterioare, Creator de Podiș 2018 (premii 100 telefoane inteligente), Cercetător de Podiș 2019 (20 de locuri în tabăra de educație pentru natură de la Jurilovca).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.