VIDEO TEDxPiataUniriiED: “ChatGPT: Interzis sau îmbrățișat de profesori?”

0

Ascultă-l pe Radu Atanasiu, Lecturer și Associate Dean la Bucharest International School of Management, într-un discurs captivant la TEDxPiațaUniriiED: “ ChatGPT: Interzis sau îmbrățișat de profesori?”

Radu ne vorbește despre o temă plină de provocări: relația dintre școala românească și inteligența artificială. Abordând subiectul cu acuitate și punând lucrurile în perspectivă, el argumentează de ce ChatGPT nu ar trebui interzis în educație, ci adoptat ca un instrument valoros. Prin exemple concrete și comparații documentate, Radu demonstrează cum AI poate revoluționa învățământul, depășind obstacolele tradiționale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.