Twinkl sprijină educația în timpul grevei: Resurse gratuite la dispoziția ta!

0

În contextul grevei generale din învățământ, Twinkl România își exprimă solidaritatea cu părinții, educatori și elevii care se confruntă cu provocări în procesul de învățare. Pentru a ajuta la gestionarea acestei situații, Twinkl pune la dispoziție o serie de resurse educaționale gratuite, concepute pentru a sprijini recapitularea cunoștințelor acumulate de-a lungul anului școlar.

Recapitularea la sfârșit de an școlar este un proces esențial care permite consolidarea cunoștințelor dobândite și pregătirea pentru provocările viitoare. Cu toate acestea, știm că acest proces poate fi uneori dificil. De aceea, am adunat o serie de resurse de pe Twinkl, concepute special pentru a vă ajuta în acest proces.

Resursele noastre gratuite sunt disponibile temporar și sunt concepute pentru a sprijini învățarea indiferent de circumstanțe. Fie că ești un părinte care își ajută copilul să încheie cu succes anul școlar, un educator care caută materiale didactice de calitate sau un elev dornic să își îmbunătățească înțelegerea, aceste resurse sunt pentru tine.

În plus, pentru a ajuta copiii să înțeleagă mai bine situația actuală, am creat un pachet de fișe de lectură care explică conceptul de grevă. Pachetul include două fișe de lectură diferențiate, fișe cu întrebări și răspunsuri, precum și o fișă pentru discuții. Este un instrument util care poate fi folosit atât la școală, cât și acasă.

Pentru mai multe informații, vizitați Twinkl.ro .

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.