Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tabara de engleza in Scotia cu Shakespeare School

0

Shakespeare School a lansat oferta scolii de vara de limba engleza in Scotia. Programul este dedicat tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani si se desfasoara in campusul universitatii Queen Margaret, situat in apropierea capitalei Edinburgh.

Despre  oras

Edinburgh, capitala Scotiei, este situata pe cateva dealuri ce reprezinta fosti vulcani si este dominata de faimosul castel care ofera privelisti spectaculoase asupra orasului. Zona Royal Mile se intinde de la castel pana la Palatul Holyrood House si este un amestec de magazine, cafenele si atractii turistice. In luna august a fiecarui an, orasul este invadat de turistii ce vin special pentru faimosul festival Fringe!

Despre universitate

Scoala de vara de limba engleza se organizeaza in noul campus al Universitatii Queen Margaret. Campusul este situat in Musselburgh, la doar 10 minute de mers cu trenul de Edinburgh. Cladirea Ligii Studentesti ofera o cafenea si un spatiu perfect pentru desfasurarea activitatilor de seara (discoteca, concursuri sau karaoke), iar sala de sport adiacenta reprezinta un spatiu perfect pentru desfasurarea unor sporturi ca volei, baschet sau badminton. Exista, de asemenea, un teren de sport in aer liber pentru fotbal, rugby sau alte sporturi.

Programul de vara cuprinde (inclus in PRET):

 • Test de evaluare initiala, pentru orice nivel
 • ·Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 lectii de limba engleza in clase multinationale de maxim 15 studenti
 • Material didactic disponibil pe toata perioada cursului
 • Raport de evaluare si certificat de absolvire curs
 • Cazare in campusul Universitatii Queen Margaret, in camere single cu baie proprie;
 • Pensiune complete: 3 mese pe zi in cantina universitatii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga)
 • Program zilnic de activitati: sporturi, disco, karaoke, jocuri, concursuri, seri tematice etc.
 • 3 excursii si vizite de o jumatate de zi (ex. North Berwick & Tantallon Castle, vizite in Edinburgh)
 • 4 excursii de o zi intreaga (ex. St. Andrews & Glamis Castle, Edinburgh, Stirling Castle, Glasgow etc)
 • Asigurare complexa de calatorie din Romania
 • Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgent
 • Intampinare si transfer de la si la aeroport Edinburgh
 • Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza

 

Perioada: 30 iulie-13 august 2012
Durata: 2 saptamani

Termen limita pentru inscriere: 1 martie 2012 (in limita locurilor disponibile)

Perfectioneaza-ti engleza la EA acasa!

Pentru mai multe informatii despre oferta scolilor de vara de limba engleza si  pentru inscriere,  vizitati www.shakespeare-school.ro/programevara sau sunati la 021/230.20.06, 0744 314 437.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.