“Meet the Vloggers” / Timisoara

2

MEET THE VLOGGERS
FILM MAKING FOR SOCIAL MEDIA

22-23 Februarie 2014

22-23 Februarie 2014, incepand cu orele 10:00.

Organizatorii conferintei  “Meet the Vloggers”  aduc pentru dumneavoastra cei mai renumiti video-bloggeri din mediul online romanesc, pentru a va impartasii pasii care trebuie urmati atunci cand vrei sa incepi un video-blog, ce inseamna sa fi un video-blogger si de ce ai nevoie  și pentru a dezbate în fața fanilor din comunitatea locală diferite subiecte pornind de la tema generala „Film Making for Social Media”.

meet the vloggers

De asemenea, in cadrul conferintei vor avea loc ateliere de productia, regia si post-productia unui film. Participantii vor avea la dispozitie o echipa formata din  reprezentanti de seama ai industriei filmului romanesc, de la care vor invata atat theoretic, cat si practice, cum sa realizezi un film de la A la Z.

Evenimentul va avea loc în incinta City Business Center Timișoara iar pe parcursul evenimentului vor lua cuvântul toți invitații în încercarea de a răspunde prin prisma propriei experiențe întrebărilor stabilite de organizatori dar și celor adresate de către participanți.

Vloggeri prezenţi în cadrul conferinţei  sunt:
Mihai Zmenta
Bianca Adam(Tequila1428)
Tudi Popa
10 Lucruri (Ionut, Andrei, Vali)
Rezumatul Zilei (Vali)

Traineri prezenţi la atelierele de film:
Eduard Schneider
Vlad Fiscutean
Florin Iepan
Octavian Mot
Daniela Nedovescu
Ionut Trandafir

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, programul fiind următorul:

Ziua 1:
Discuții , prezentări, sesiuni întrebări+răspunsuri despre video-blogging, social media, film making, creativitate. Vloggerii vor povesti ce înseamnă pentru ei un video blog, cum au pornit ei în această călătorie a video blogginului, relația dintre social media și film making.

Ziua 2:
Traininguri, workshopuri, ateliere.
Plenare de inchidere.

Participarea la eveniment:
30 RON/zi
50 RON/ambele zile

Pentru a-ti asigura un loc, nu uita sa apesi butonul get tickets și să completezi formularul. Avem nevoie doar de numele, e-mailul și numărul tău de telefon.

Facebook event:

Formularul de inscriere

Organizatori: Youth Creativity , StartupHub Timisoara

Parteneri: HDV Studio, Schneider Production, Mots Agency, MaxAir, Balloony, Party Armada, Casa de Cultura Studentilor Timisoara, City Business Cetre Timisoara

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.