LECȚIE EDUCAȚIE LA ÎNĂLȚIME: AERODROM – PIONIERII AVIAȚIEI, 30 septembrie 2022, ora 10 pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook

0

DESCRIERE LECȚIE: PIONIERII AVIAȚIEI, AERODROMUL DIN DEVA, 30 septembrie 2022, ora 10 – pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook

Sezonul de toamnă ”Educație la Înălțime” nu putea să înceapă decât cu o lecție… printre nori. Doi profesori vor zbura la propriu  pentru a le demonstra elevilor ce însemnă portanța și cum reușesc obiecte mai grele decât aerul să se ridice de la sol.

Vineri, de la ora 10, pe canalul Youtube și pe pagina de Facebook ”Educație la Înălțime” transmitem prima lecție a toamnei, de la aerodromul din Deva, cu profesoara de geografie, Irina Constantinescu și profesorul de fizică, Viforel Dorobanțu. O lecție despre pionierii aviației românești și participa despre visul oamenilor de a zbura.

Ca să puteți să introduceți elevii în temă, atașăm acestui mesaj sinopsisul cu toate momentele importante ale lecției. Orice profesor poate accesa gratuit link-ul și intra în cea mai mare clasă din România.

Pe site-ul proiectului găsiți un ghid de conectare: https://www.educatielainaltime.ro/participa

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.