Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrie-te la AIESEC University la Timișoara până la data de 2 martie!

0

AIESEC Timisoara organizeaza pentru al patrulea an consecutiv AIESEC University

AIESEC Timisoara, parte din cea mai mare organizatie internationala condusa de tineri, organizeaza cea de-a patra editie a proiectului AIESEC University. In perioada 19 martie – 19 mai 2012, tinerii din universitătile din Timisoara sunt invitati sa participe la acest proiect care are ca scop indrumarea lor in cariera si cultivarea unei legaturi pe termen lung cu domeniul corporativ.          

Proiectul AIESEC University vine in intampinarea nevoilor tinerilor, si este impartit in 3 scoli, oferindu-le astfel acestora 3 domenii diferite in care pot avea parte de o dezvoltare profesionala: domeniul IT, domeniul ingineriei civile si ingineriei mecanice, si domeniul antreprenoriatului. In cadrul fiecarei scoli, participantii au parte de o formare complexa, ei avand posibilitatea de a beneficia atat de traininguri tinute de profesionisti in domeniu cat si de a pune in aplicare cunostintele acumulate facand practica intr-una din companiile partenere AIESEC si AIESEC University.

Evenimentul de deschidere al proiectului se desfasoara in data de 23 februarie in cadrul Universitatii Politehnica din Timisoara, unde sunt asteptate toate persoanele interesate de oricare dintre domeniile oferite de proiect. La eveniment, participantii vor afla mai multe informatii despre desfasurarea proiectului si beneficiile acestuia.

In acest an proiectul este sustinut de 37 de companii locale, nationale si multinationale dintre care amintim: Continental, Avaelgo, ACI Worldwide, Autoliv, ETA Automatizari Industriale, BMW Banat Car, Elba, AEM, AIMS, Consultim, Adecco, Hafele, Waterford Research, TrainingMasters, Segula Technologies Group, Cloudbase Solutions si altele.

Inscrierea la proiect se face online pe site-ul organizatiei, www.aiesectm.ro, termenul limita fiind 2 martie 2012.

 

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.