Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CURS DE PICTURĂ EGIPTEANĂ pentru copii cu vârste între 7 şi 12 ani

0
Acum cand vacanta de vara zambeste parca tot mai larg si mai frumos, asociatia culturala Noua Acropola anunta inceperea unei noi aventuri artistice, care se va desfasura prin misteriosul Egipt Antic. Prin arta picturii, cei mici vor invata elemente de istorie, geografie, cultura si civilizatie egipteana, pictura, scriere hieroglifica si vor descoperi tainele minunatei arte de a convietui.
Cursurile vor avea loc in fiecare sambata, incepand cu ora 16.00, la sediul Noii Acropole de pe str. Timotei Cipariu, nr. 5, ap.2.

Micii pictori vor picta pe hartie, carton, pietre si pe basoreliefuri reprezentand-o pe regina Nefertari, simbolul leului egiptean sau al scarabeului.

Toate materialele realizate, construite, desenate sau pictate vor ramane in posesia micilor cursanti.    

Pentru informatii si inscrieri, va invitam sa ne contactati la urmatorul numar de telefon: 0749 171 500 (Persoana de contact: Simona Turcanu) sau la adresa de email: na.timisoara@gmail.com.

Cursul va incepe la constituirea unei grupe de minim 10 cursanti.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.